reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
u nas z cycem problem jest z zalapaniem !! ale mysle ze jeszcze kilka podejsc i wyjdziemy na prosta ...

jak mala pozwoli to wam opisze jeszcze moj porod ... znany mi po cesci z opowiadan meza i poloznej !! ja bylam w takim stanie ze czesc faktow mi delikatnie mowiac "umknela"

u nas z cycem problem jest z zalapaniem !! ale mysle ze jeszcze kilka podejsc i wyjdziemy na prosta ...

jak mala pozwoli to wam opisze jeszcze moj porod ... znany mi po cesci z opowiadan meza i poloznej !! ja bylam w takim stanie ze czesc faktow mi delikatnie mowiac "umknela"
oj to czekamy , czekamy :)
fajnie wiedziec ze dobra opieka w rydach jest.. :-D

Mea witaj w domciu!!! czekamy na relacje
Ja wlasnie wrocilam od gina-przeplywy dobre, innych oznak brak wiec czekac, jak nic sie nie wydarzy to 4 stycznia na oddzial:-):-):-) wiec Anoola sprez sie co cie tam 5 stycznia widze!!!!

witam mamuski wieczorowa pora:-)
melduje ze nadal nie jestem rozpakowana...ale teraz to juz czekam na nowy rok:tak:

no zaraz jeszcze Ty mnie zostaw i co ja sama zrobię??
nie lubie Was już,O!
a tak sie deklarowały wszystkie... świntuchy :p
ej kochana ja jeszcze jestem!!!

hmmm ja jeszcze jestem przed porodem a juz mowie, ze nie bylo fajnie a co bedzie po???
ja tam wole na razie nie narzekac i odbierac z ciąży same pozytywy,chociaż czasem na prawdę ciężko...

Anka, ja Cię nie opuszczę:) mój synek chce urodzić się w nowym roku i koniec;) zresztą wcale mu się nie dzwię;) mój mążciągle nam dogadza- raz zrobił faworki, 2dni temu pączki, więc gdzie Filipek będzie miał lepiej jak u mnie w brzuszku :tak:
mój synuś też się nie spieszy:tak:

Cześć Dziewczyny :-)
Melduję się tylko na chwilkę, bo czasu brak na wszystko.
Urodziłam Maciusia 19. grudnia o 13.20, po dwóch niemalże dobach spędzonych z bólami w szpitalu. Sam poród był dość szybki.
Od 21. grudnia jesteśmy w domu i walczymy z karmieniem. Nie jest łatwo. Mam zapalenie jednej piersi i zażywam antybiotyk. Ale Maciuś w końcu zaczyna łapać o co chodzi.

W ogóle nie wiem, które z Was jeszcze czekają na rozpakowanie, a które już po, ale wszystkim życzę powodzenia i dużo zdrowia.
Do napisania pewnie już w nowym roku, więc wszystkiego naj :-)
no to gratulacje:-):-):-)

chcialam tylko powiedziec ze dotarlismy szczesliwie do domu ale jeszcze nie mozemy sobie spokojnie znalezc miejsca !!

jeszcze z dzien i powinnismy wyjsc na prosta :)

no i mamy ciagle problemy pt "jak zlapac cyca bez nerwacji i skutecznie" no i jeszcze nie wiemy czy to co jest to nam starcza czy trzeba powalczyc !
fajnie ze znow jestes z nami:tak:i malenka juz przy Tobie:-):-):-)

czekamy na relacje:tak:

chcialam tylko powiedziec ze dotarlismy szczesliwie do domu ale jeszcze nie mozemy sobie spokojnie znalezc miejsca !!

jeszcze z dzien i powinnismy wyjsc na prosta :)

no i mamy ciagle problemy pt "jak zlapac cyca bez nerwacji i skutecznie" no i jeszcze nie wiemy czy to co jest to nam starcza czy trzeba powalczyc !
no wkoncu mamusiuuuu ,Agatka -zabka slicznaaa a co do zlapania cyca ,poradzi sobie !trzymam kciuki

moje dziecko zaczyna z siebie wydobywac dzwieki !!!!!!!!! dzis pogadal do lampy troche i na macie jak lerzal bylam w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!

oj to czekamy , czekamy :)
fajnie wiedziec ze dobra opieka w rydach jest.. :-D

poza kilkoma pindami z noworodkow /zwlaszcza jedna mi dzis zalazla za skore/ to naprawde ludzie sa rewelacyjni !!!

1. na IP pani pozwolila zeby wszystkie papiery wypisal maz a ja sobie moglam zdychac z boczku - potem to tylko podpisalam :)
2. na porodowce trafilam na "moja" polozna :) czego chciec wiecej ??
3. polozne z oddzialu to tak jak by ich wcale ne bylo ... bo i po co zawracac gitare :)
4. babki z noworodkow wiekszosc fajna i pomocna ale troche trzeba sie prosic !!
5. lekarze ?? A KTO TO SA LEKARZE ????? aaa to ta zgraja co przebiegala rano mowiac "dzien dobry. wszystko dobrze??" i wybiegala dalej :) najczesciej niekoniecznie slyszac odpowiedz na swoje pytanie /a to za sprawa sasiadow - maluchow :) /

reklama
Mea witaj w domciu!!! czekamy na relacje
Ja wlasnie wrocilam od gina-przeplywy dobre, innych oznak brak wiec czekac, jak nic sie nie wydarzy to 4 stycznia na oddzial:-):-):-) wiec Anoola sprez sie co cie tam 5 stycznia widze!!!!
haha nie żebym coś mówiła ale 4 stycznia pojde po skierowanie :-D żebym na wtorek była w szpitalu :p o ile nic sie wczesniej nie zdarzy :p wiec się spotkamy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry