reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

A sie naogladalam bajek z moim dzieciem :happy2:minimini oczywiscie ;-)

emih ale fajno masz juz ciuszkow troszke :happy2:cholera moze mnie zarazisz tymi ciuszkami bo ja weny nie mam na kupowanie melenstwu :baffled:
Ja w poprzedniej ciazy to masakre mialam z sexem :-pmoj to zachwycony byl hehehe a teraz ..........no comment ;-)

rybka wow 7 kg :szok:nerwy kobito Cie zrzeraja ..wiec pomysl o dzidzi i troszke warzywek owocow jedz ..a jesli to przez mdlosci to mysle ,ze gin powinien o tym wiedziec i cos z tym fantem zrobic .:baffled:

oczekiwanie wow miesiac bez neta:szok:wez cos wykombinuj :tak::tak:

reklama
Właśnie tego nie powinnaś robić bo wzmacnia mdłości i podrażnia układ pokarmowy.

Dziewczyny czy zauważacie u siebie, że przestały Was interesować aktywności sprzed ciąży? Nie w sensie depresji czy coś, ale tak, że teraz tylko bejbe jest najważniejsze i tylko ono się liczy? Bo mnie np. kompletnie przestało się chcieć studiować i studia są dla mnie teraz utrapieniem (choć do tej pory je kochałam). Teraz po prostu nie mam do tego głowy. Zupełna zmiana priorytetów. Macie tak?

mamajulia - Całkowicie się z Tobą zgadzam! ja też nie mam żadnej depresji ale widzę jak coraz więcej zajęć dodatkowych sobie odpuszczam;-)najpierw zrezygnowałam z norweskiego (zajecia były w sobotę rano) więc miałam wymówkę, że muszeodpoczywać a teraz mam już takie zaległości, że odpuszczam - i tak do końca roku nie dotrzymam - szkoda kasy;-)
na angielski jeszcze chodzę ale też zapał jakby ostygł i jak tylko coś mnie pika to nie idę bo zdrowie dzidzi najważniejsze... :-)
nordic woking też porzuciłam z braku sił i tylko spaceruję :confused:
mój mąż się smieje i mówi, że mam niezłą wymówkę ale ja naprawdę nie mam juz siły na taką aktywnośc jak wcześniej a jak mam to wolę ten czas spędzić na czytaniu o ciązy i pisaniu na forum :-)

Ufff... Dobrze. Bo już moja matka stwierdziła, że jak była w ciąży to wszystko robiła normalnie i że w ogóle nie rozumie o co mi chodzi. A przecież nie musimy wszyscy czuć tak samo, prawda.

Ja to mam tak ze czasami moge gory przenosic, ale sa tez takie dni ( tych jest wiecej), ze moge lezec caly dzien i nie odslaniac nawet okien:-(

reklama
Na wymioty to ja polecam herbatke granulowaną hipp dla niemowląt z kopru włoskiego, mialam kilka dni niedomagania i postawila mnie na nogi ;) plus masa mandarynek tylko to mi wchodzilo.
Słuchajcie, czy wam tez zdarzylo sie plamnać krwią? Mam nadzieje ze to nie bylo nic powaznego, troche sie wyglupialismy z eMem i zebralo nam sie na gilgotki i uciekanie, a jak poszlam pozniej siusiu to mi polecialo troche takiej krwi. :(

Do góry