cześć dziewczyny, witam sie niedzielnie...
Mi się dziś nic nie chce, córa do tej pory w piżamie biega, chyba też zaraziła się moim olewactwem ;-) A może to biegunka- chyba żeśmy się obydwie wczoraj przez barowe żarcie czyms podtruły
Martika, witaj, zapraszamy do nas jeśli masz ochotę...
Vanilka, Ashika? I jak sie bidulki czujecie? Powinny juz chyba te mdłości i wymioty ustać? Ok, ja też mam mdłosci ale to po duphastonie, ale wy? Czyżby nie miało odpuscic do końca? Jak miałyscie w poprzednich ciążach?
Mamajulia, mnie równiez przestało interesować wszystko to co do tej pory i mysli zaprzątają tylko dzidzia i wicie gniazdka tj. domek
Oczekiwanie, ja oglądam ten program, nawet jakis miesiąc temu o tym tu pisałam, ale jakos wczoraj zapomniałam... Ognisty romans+ kłopoty n aTp1 mnie wciągnęły
Supcio, zapewne to jednorazowe (jesli nie, to do lekarza) mi lekarka tłumaczyła, że dzieje się tak głównie u kobiet którym trofoblast tworzy się na przedniej ściance i zatyka szyjke macicy- przy wysiłku robią się krwiaczki. Z trofoblastu powstaje łóżysko (chyba?!) i w krotkim czasie powinno pójść do góry i takie plamienia ustaną (o ile to taki a nie inny przypadek)