reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam.
Zapracowałam się dziś strasznie...robię szopkę betlejemską na konkurs do przedszkola i normalnie zapomniałam spojrzeć na zegarek. Teraz patrzę a tu juz po północy:szok::szok::szok:jutro będę nieprzytomna:-pale szopka prawie gotowa:tak:

Jeśli chodzi o wagę to u mnie 3 kg na plusie. O dziwo na początku tej ciąży czułam się znacznie gorzej niż w poprzednich ale nie schudłam:no:a z Wojtusiem na początku zrzuciłam 6kg:szok: Po poprzednich ciążach do "formy" wróciłam praktyczie natychmiast po urodzeniu, ale to może dlatego że bardzo mało przytyłam, a teraz zobaczymy jak będzie...

Spokojnej nocy. Ja padam z nóg:sorry2:

reklama
Hej.
A ja od rana do Was zaglądam w tak podłym nastroju że szok:-:)-( Rok zaczyna mi się poprostu fantasycznie:-:)-:)nerd: Z M się pożarłam:confused: Dość mam wszystkiego:-:)nerd:
Dobrze że dzisiaj ma służbę i nie musze na niego patrzeć:confused::dry:

Kasia&Kubuś-musiałam edytować Twoje posty z powodów napisania kilku pod sobą w krótkim odstępie czasowym.;-) Nie bierz tego do siebie,ale jako moderator musimy oto dbać razem z Kasiulką .

czesc dziewczyny ja tez sie witam z chcecia bym poszla lepic bałwana tyle śniegu jest:szok::szok::szok::szok:

ja wcinam śniadanko

kpi-powiedz mi doszła do Ciebie prywatna wiadomosc?

Hej.
A ja od rana do Was zaglądam w tak podłym nastroju że szok:-:)-( Rok zaczyna mi się poprostu fantasycznie:-:)-:)nerd: Z M się pożarłam:confused: Dość mam wszystkiego:-:)nerd:
Dobrze że dzisiaj ma służbę i nie musze na niego patrzeć:confused::dry:

Kasia&Kubuś-musiałam edytować Twoje posty z powodów napisania kilku pod sobą w krótkim odstępie czasowym.;-) Nie bierz tego do siebie,ale jako moderator musimy oto dbać razem z Kasiulką .
to dobrze ze jedzie ns służbe to odpoczniecie od siebie i nie denerwuj sie dbaj o maluszka pametaj on odczuwa kiedy jestes smutna i zła;-)

Witam i ja!
Niestety zaraz na 11 zmykam do pracy kiepsko tak mieć pracującą niedziele:no:
Też mi się podobają te łóżeczka turystyczne tylko niewiem czy jednak nie lepsze drewniane jeszcze troche czasu mam na zastanowienie:tak:

Witajcie,

ale dzisiaj ciezko było mi wstać:szok:, ateraz czytam wasze posty i jem sniadnako, tylko musze sie pospieszyć, bo na 11 umowilam sie z 2 kolezankami z pracy, dawnio ich nie widzialam, wiec sie bardzo ciesze:tak::tak:

lenaDTR - fajny ten rogal chyba sobie zamowie, dzisiaj w nocy tez mi ciezko bylo spac, chyba mam za miekkie to łozko, na szczeście niedługo planujemy je zmienic
hefi - piękny zakup, ja jeszcze nic nie kupowałm dla maluszka, chyba jeszcze troche zaczekam
zdec - no to duzo masz juz tych stron pracy, teraz juz z górki:tak::tak:
iiwka - M. wyszedł wiec postaraj sie o nim teraz nie myśleć, pamiętaj, że dzidziuś czuje twoje zdenerwowanie, zrób dla siebie cos przyjemnego i będzie ci od razu lepiej:-D:-D

reklama
Do góry