reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Mysza wspólczuje...
Jak dobrze, ze mój m nie pali, nie wytrzymałabym tego teraz- jak wrócił ostatnio z pubu to tak mi śmierdziało, ze rzeczy w nocy zawijałam w reklamówke a rano bum do pralki! a jemu pod prysznicem kazałam siedzieć przez 15 min:tak:
za to mój tato pali- na szczęście wychodzi na dwór więc tak nie czuć no i nie jestem u nich za często więc da się zyć;-)

reklama
a ja mam w piątek Aneta wizytę-mam nadzieję,żę wszytsko będzie ok :)
Dzwonisz jutro zapisać się na to usg połówkowe ??Czy dopiero po wizycie u naszego ginekologa zadecydujesz?

ja też zapiszę się dopiero po wizycie :)Może nasz gin poda nam płeć teraz na wizytach?jak myślisz?wiem że to raczej niemożliwe , ale jak tak czytam to juz w 15 tyg coś już widać czasami

Madziu tylko teraz na te badania zapisz się na ranne godziny. Jak wtedy bylaś to dostałaś taką paczuszke z nivei? tam są ksiażeczki jak pielęgnować maluszka w pierwsze tygodnie,płytka z filmikiem i próbka kremiku

reklama
Mysza niestety nie mam wanny:wściekła/y: ubolewam nad tym strasznie i zawsze powtarzam, że w moim domku wanna musi być;-)

M wrócił z pracy- obiad mu podgrzałam, a teraz wysłałam na zakupy bo mamy braki jedzeniowe;-) a mi się tak nie chciało, że zostałam w domu...ale ja jestem niedobra:zawstydzona/y:
A ja nigdy nie lubilam wanny :baffled:kompac sie we wlasnym syfiku ;-);-);-)
Ale za to teraz mi jej baaaaaardzo brakuje ..bym sobie polezala ,zrelaksowala sie :happy2::happy2:

Mycha moj tez pali ...jak pamietam mial rzucic do grudnia bo wtedy mial urodzic sie nasz syn i co ????Pali do teraz .....

Do góry