reklama
_karincia_
Fanka BB :)
O, to chusteczki tanie, zwykle są po ok.32złw Tesco pampersy Jumbo pack po 44,99 i chusteczki Pampers 4+2 za 22,99
ja tez przeliczam,bo można sie nieźle czasmi wkopać

to ja nie gatkowo ale blisko...
od jutra w Lidlu rajstopki w promocji - 7zl za sztuke ale rozmiary "na potem" bo dopiero od 86 ;-)
do tego (tez na starsze dzieci) bielizna, skarpeteczki i takie tam :-)
ja czekam na czwartek i ruszam po body modelujace coby brzuchem ludziow nie straszyc
od jutra w Lidlu rajstopki w promocji - 7zl za sztuke ale rozmiary "na potem" bo dopiero od 86 ;-)
do tego (tez na starsze dzieci) bielizna, skarpeteczki i takie tam :-)
ja czekam na czwartek i ruszam po body modelujace coby brzuchem ludziow nie straszyc

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Wąek supe Rubi a te body modelujące to w Lidlu? Bo u mnie też flak jeszcze sie nie wchłonął choć po choróbsku jest dużo mniejszy bo i ze 3 kg straciłam na wadze

Chogata
Mama Aluni i Dominika
To lece:-) Dwa na zmiane będąchogata ;-)
w Lidlu
![]()

No..watek super...tylko szkoda,ze nie dla mnie:-( buuu
U mnie tez rozne promocje,co niedziela dostaje ulotki z roznych sklepow...tak ,ze ja to w sumie wszystko po promocyjnych cenach kupuje (przedewszystkim proszek do prania) jaka szkoda,ze nie moge sie wami tymi promocjami podzielic
U mnie tez rozne promocje,co niedziela dostaje ulotki z roznych sklepow...tak ,ze ja to w sumie wszystko po promocyjnych cenach kupuje (przedewszystkim proszek do prania) jaka szkoda,ze nie moge sie wami tymi promocjami podzielic

reklama
W biedronce często są ubranka różne w fajnych cenach... albo jakieś zabawki, czy książeczki.
Teraz są body bawełniane (bawełna super) z długim rękawkiem rozmiary 56-86cm za 14.99 pakowane po 2 sztuki! Polecam!
Podziel się: