Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rubi a te body modelujące to w Lidlu? Bo u mnie też flak jeszcze sie nie wchłonął choć po choróbsku jest dużo mniejszy bo i ze 3 kg straciłam na wadze![]()

No ja też się skusiłam. Właśnie je piorę i zobaczymy. Jeszcze w ciąży kupiłam z krótkim rękawem i jestem zadowolona. Choć dopiero teraz zakładamy, bo to rozmiar 62.
Ale najbardziej polecam te bodziaki z tesco. Po czterech miesiącach odłożyłam i są jak nowe. Ani kolor nie zszedł ani napisy.
No ja mam taki sam rozmiar kurcze to mnie zagięłaś .Mówisz ,że nie modeluje? Ja mam ten problem ,że jak siedze to mi spodnie dzielą bęben mój na pół i wypływa opona ze spodni a jak choc zakladam grubsze rajstopy to jest git,więc teraz nie wiem co mam zrobić .Mąż koło 11 przyjedzie mnie zabrać do Lidla.Chogata!!! uwazaj na rozmiarowke - jest zawyzona :-( moje sa ciut przyciasne :-( duzo mi nie wymodeluja :-(
no i dziwie sie na na moja gruba doope rozmiar 85D jest w sumie za duzy...
nie jest jednak zle - przod zapina sie na zamek wiec do karmienia OK - juz mnie zwykle staniki wkurzaja bo jak kurtke ubieram to zawsze mi sie rozpinaja![]()

Ja pajacyki 0-3 i 3-6 mc miałam z tesco i super były. Nawet jak odłozyłam dla następnej dzidzi to dalej wyglądają super :-).
Teraz mam od mamy co mi z UK przywiozła. I tez tylko do spania mamy pajacyki, a za dnia dresy :-).