beata26
szczęśliwa mamusia :)
addaaa nie tak łatwo coś dostać w nazym przypadku bo niestety przekraczamy dochód, więc odpada dodatek mieszkaniowy, mieszkanie socjalne, mieszkania do remontu też bo chętnych ponad 2tys osób. Zostaje nam wynajmować lub coś kupić a boimy się raty 1200 z naszymi dochodami.
A dziś mama w szoku, Jula spała od 22-8:45 z przerwą na jedzenie o 24 i 6. No i spała pierwszy raz w życiu w swoim łózeczku calutką noc
A dziś mama w szoku, Jula spała od 22-8:45 z przerwą na jedzenie o 24 i 6. No i spała pierwszy raz w życiu w swoim łózeczku calutką noc

Nieoficjalnie dowiedziałam sie od mojego zródła ze kopią pode mną dołki. A mianowicie pozmieniali umowy tym pracownikom ktorzy wykonuja ta samą prace co ja! A dokładnie zmienili tylko nazwe zawodu, czyli np z montażysty na pracownika technicznego lub kierownika produkcji jak dostała jedna osoba. Tak wiec z umową na montazyste zostalam tylko ja i robią likwidacje stanowisk pracy. Czyli w chamski sposob sie mnie pozbywają. I wiecie co wam powiem? Przyjmę ich wypowiedzenie. Ratuje mnie tylko zmniejszenie wymiaru czasu pracy ale kto by chciał pracowac w firmie gdzie sie w taki sposob traktuje pracownika ktory naprawde sporo dla niej zrobił? Mam swoją dumę więc podziekuję im za współprace

Bo ja nie lubie byc bez pracy. No ale przy małym to roboty jest :-) Tym bardziej ze w wakacje chce postarac sie o 2 maluszka a jak zapowiedzial mi juz lekarz kolejna ciąże spedze na L4 jesli bede pracowała. wiec tak sobie mysle ze chyba nie opłaca sie wracac do pracy