reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

ANDZIA to czekamy na dalsze relacje i jakby co to smski:-)

Ok- obiecuje informować na bierząco. Do 20-tej jestem przy kompie, a potem wraca mój mąż- to dostane eksmisje z kompa i jakby coś się działo to pozostaje smsik.:-p:-D
Z jednej strony to wolałabym żeby to był fauszywy alarm, a z drugiej to już wolałabym mieć to wszystko za sobą. I tak źle i tak niedobrze:-p;-)

reklama
Wy tak o jedzeniu a ja sama niewiem na co mam ochote. Od wczoraj wcinam smażone pieczarki i kotlety mielone z majonezem i ketchupem zaraz biegne sobie odgrzac a potem pomarańczko i jeszcze jabłkiem zagryze :-D:-D O rany zapomniałam ze kupiłam dziś jogurt o kurcze ale wyzerka ;-):tak::tak::-D;-):tak::-D

Ja wcinam właśnie popcorn. A najgorsze, że co wieczór mnie bierze na pieczony chlebek z czosnkiem i solą. m mówi, że biedne to nasze dziecko, ale co tam, przynajmniej zdrowe będzie ;-):-)

Jejku jak dziś weszłam na sms-y to doznałam szoku :szok: Jak tak dalej pójdzie to zostanę sama na placu boju:sorry2:A nie przepraszam, widzę, że Tysiolek dzielnie na mnie czeka ;-):-p:-D Dzięki Ci Kochana :-D:-D:-D
A dzisiaj w nocy mi się śniło, że Macy urodziła, ale nic nie chciałam pisać, bo ostatnio ZAgatka mi się śniła i gucio z tym snem wyszło, bo zaraz się zameldowała na BB;-)
Miałam też ostatnio głupi sen z Gosią, że ja byłam położną i jej poród przyjmowałam :-D

Olej mi w końcu przywieźli :-D:-D:-D A, że całą noc dorzucałam do kominka to teraz mam ukrop ;-) Ale wolę mieć ukrop niż mam po domu w kurtce chodzić. Oliś też wniebowzięty, bo w końcu może się do woli w swoim cieplutkim pokoiku wyszaleć:-)
T. śpi, bo na noc do pracy idzie, a mi się ciśnienie włączyło :-p:-D Chyba troszkę wcześniej go obudzę :-p

Ja się chyba wybiorę jutro na wizytę do Gin.;-)
Mówiła ostatnio żebym zajrzała jak mnie nic nie weźmie albo 6 albo 8 ale raczej pójdę jutro będę wiedziała na czym stoję.:zawstydzona/y:
Czy jest szansa że coś ruszy do niedzieli czy nic. Ostatnio w 37 było wszystko pozamykane jak od początku na tip top.:nerd: więc marne szanse ale lepiej się upewnić będę spokojniejsza
:-)

Kacha_wawa kochana nie bój się sama nie zostaniesz!!! heh chyba razem tak do końca będziemy czekać na swoją kolej;)

Jak narazie czytam i czytam Was perełki i wasze przygody i jak zawsze nie wyrabiam..
A Ty Pasibrzuszku nie kuś bo głodna się robie..:D:D m...taki pączuś...dobrze, że mieszkasz niedaleko;p

reklama
Kurka, dziewczyny, chyba mi się ta pełnia udzieliła, buu...

Położyłam się na chwilke i słysze chlup, patrze i mokra plama:shocked2::shocked2::shocked2: rano też było takie małe chlup, ale to był śluz, a teraz chyba wody się sączą, bo żadkie. Napewno to nie siusiu:confused: czy ja może panikuje?
Ja jeszcze nie chce, ja się boje . Jeszcze skrczy nie mam:shocked2: koło 19 mój wraca z pracy, mam nadzieje, że zdąży dojechać do domu:confused:
to chyba wody:happy2: Powinnaś zadzwonić do lekarza albo jechać do szpitala:happy2:

dobra jesteś:-Da gdzie to mozna kupić w aptece i ile to kosztuje:confused:

połóż sie i zobaczysz czy dalej leci:tak:
W aptece ok 6zł:tak:

Do góry