reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malina zdjęcia jego czaru tak nie oddają ,jak film ,obejrzyjcie z piotrkiem filmy ,mojemu k sie podobały,na filmie w ruchu jest super ,ale dobrze,jedna mniej do konkursu:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tam xcie jeszcze sprawdzę z tym paleniem;-)Malinka czytałam ,no powiem ci piękne to było:tak:

Witaj Valkiria.

reklama
Malinka gratulacje z okazji niepalenia,a nie kantujesz ty nas przypadkiem,bo juz milion razy rzucałaś palenie i zanim sie przyznałaś że jednak nie, to kilka tygodni zlatywało:-Da Malina zgarniała pochwały,popalając po kontach:-D

No to nieźle was oszukiwała:-D:-D:-D:-D

ja się w rowie zasiedziałam a mój antoszka mi tak przestawił satelitę że mam na początku jakieś arabskie kanały a polsko języczne porozwalane po całym dekoderze np polsat na 145 kanale a viva na 1340:szok::szok::szok:co najlepsze nie wiem jak on to zrobił i jak to teraz odkręcić:confused::confused::confused:chyba muszę przywrócić ustawienia fabryczne:cool2::cool2:

Właśnie to miałam doradzić - przywróć ustawienia fabryczne:tak::tak::tak:

Witajcie:)
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)

Witam nową mamusię:-):-)

Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)
witamy u nas napisz am coś o sobie:-)
Malina zdjęcia jego czaru tak nie oddają ,jak film ,obejrzyjcie z piotrkiem filmy ,mojemu k sie podobały,na filmie w ruchu jest super ,ale dobrze,jedna mniej do konkursu:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tam xcie jeszcze sprawdzę z tym paleniem;-)Malinka czytałam ,no powiem ci piękne to było:tak:

Witaj Valkiria.
no właśnie film zapuściłam teraz może się do jutra ściągnie bo transfer taki że pożal się boże:confused::confused::confused:
a sprawdzaj kochana z paleniem sprawdzaj:tak::tak::tak:no i trzymaj kciukasy:tak::tak::tak:
najbardziej to się boję tego ze teraz na dniach przyjedzie pietruszki mama do nas a ona pali i się boję że pietruszka się od niej zacznie częstować i będzie palił znów:confused::confused::confused::confused:no narazie mówi że nie bo wie ile możemy za to zaoszczędzić a jak będzie czas pokaże:baffled::baffled::baffled:

No nie do końca :no::sorry2::-D:-D bo jutro mają fugowac i biały montaż robić:-p:-p:tak::-D:-D.
remont?? a u Was bo ja nic nie wiem...:baffled::baffled::baffled:

witaj:-)
A ten Jacob to bo ja wiem czy ciacho...może fakt, że w filmie lepiej się go ogląd....jakiś taki garbaty ma ten nos:-D:-D:-D:-Dale reszta całkiem całkiem, ciałko luksusowe....:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

witamy u nas napisz am coś o sobie:-)

no właśnie film zapuściłam teraz może się do jutra ściągnie bo transfer taki że pożal się boże:confused::confused::confused:
a sprawdzaj kochana z paleniem sprawdzaj:tak::tak::tak:no i trzymaj kciukasy:tak::tak::tak:
najbardziej to się boję tego ze teraz na dniach przyjedzie pietruszki mama do nas a ona pali i się boję że pietruszka się od niej zacznie częstować i będzie palił znów:confused::confused::confused::confused:no narazie mówi że nie bo wie ile możemy za to zaoszczędzić a jak będzie czas pokaże:baffled::baffled::baffled:
a z czego ściągasz????

Kerna ja z u torentu ściągam :tak::tak:
tylko że ściągam tez frenkilna dla julki a to 82 odcinki:szok:film dla adam dzieczyna i chłopak:tak:i jeszcze sobie wszystkie odcinki domu nad rozlewiskiem więc muli bo dużo tego a wszystko bym chciała już:-p

Kerna ja z u torentu ściągam :tak::tak:
tylko że ściągam tez frenkilna dla julki a to 82 odcinki:szok:film dla adam dzieczyna i chłopak:tak:i jeszcze sobie wszystkie odcinki domu nad rozlewiskiem więc muli bo dużo tego a wszystko bym chciała już:-p
aa kurcze no słyszałam o torrencie i nawet próbowałąm, bo z osiołka zawsze ale teraz on nie łazi i nic nie ściagam. Jakoś nie wiem jak to z torrentem jest. Jakiś program musiaąłm sobie zainstalować a i tak nic z tego.....

Teściowa łazienkę sobie robi na pokaz :sorry2:i o to M jazdy robię:tak::wściekła/y::wściekła/y:,bo w domu to może się walić i palić a tam pojedzie - bo pierwsza potrzeba babce płytki położyć:wściekła/y::wściekła/y: - u mnie na aaaaaaaaa no już przypominam sobie...sorki ale jeszcze misie wszystko miesza:zawstydzona/y: No mój też ma dobre serducho i wszytkim by porobił a u siebie jak znajdzie czas........:wściekła/y:

reklama
Do góry