Zrobili malenstwu 3 wklucia za jednym zamachem?
Tak, jeden w raczke i po jednym w uda

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobili malenstwu 3 wklucia za jednym zamachem?
Nie, ja nie dawałam moim witaminy Cbura Nie wiem czy u Ciebie ale chyba tak. Pisałaś,że dajesz witamine C. Ile kropli na dzień?
Ilonka,a jakie mleczko dajesz malutkiej? Może to które je jest za ciężkie(?) Polecam Bebilon comfort jeśli mała nie ma skazy białkowj. Wrazie coś pisz na PMMy po wizycie u lekarza. Mala ma najprawdopodobnie kolki- kupilam esputicon i herbatke plantex i wczoraj bylo w miare lepiej. Farmaceutka (mama rocznego dziecka)podpowiedziala mi zeby robic rzadsze mleko(90ml wody 2 miarki)-podobno pomoze na kolki. Po szczepieniu byla spokojna, nie miala goraczki :-)
Dziewczyny ile razy na dzien mozna podawac plantex??
My po wizycie u lekarza. Mala ma najprawdopodobnie kolki- kupilam esputicon i herbatke plantex i wczoraj bylo w miare lepiej. Farmaceutka (mama rocznego dziecka)podpowiedziala mi zeby robic rzadsze mleko(90ml wody 2 miarki)-podobno pomoze na kolki. Po szczepieniu byla spokojna, nie miala goraczki :-)
Dziewczyny ile razy na dzien mozna podawac plantex??
Moje dziewczynki nie tknęły Bebilonu Comfort. Pluły tym strasznie, zjadały porcje max 40ml. Wywaliłam prawie całą puszkę :-(Ilonka,a jakie mleczko dajesz malutkiej? Może to które je jest za ciężkie(?) Polecam Bebilon comfort jeśli mała nie ma skazy białkowj. Wrazie coś pisz na PM
Ja też jestem mamą małego na szczęście byłego kolkowicza;-)
Pozdrawiam
dziewczyny u mnie to samo , z buzi mu już ładnie schodzi a teraz wysyouhe mu klatkę i brzuszek :-( , póki co przemywam mu twarz rumiankiem
Katrenki mojemu tez wyskoczyla jakas wysypka na ciele, takie drobne czerwone krosteczki... i nie wydaje mi sie zeby to bylo od pieluch z tesco no bo my ich uzywamy juz od dluzszego czasu.... hmm... ja sie zastanawialam czy to nie jest jakby kontynuacja tradziku tyle ze jemu juz z buzki prawie zniklo wszystko.![]()
Plantex-1 saszetkę dziennie po posiłku :-)
Co do mleka to nie wiem czy można tak szarżowac z miarkami jak piszesz?
ja na wuizytę idę jutro .. ciekawa jestem ile waży moja kruszynnka :-)
Moje dziewczynki nie tknęły Bebilonu Comfort. Pluły tym strasznie, zjadały porcje max 40ml. Wywaliłam prawie całą puszkę :-(