reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja kolejny raz meczę pierwsza część Zmierzchu :tak::tak::tak::tak: wczoraj ogladałm drugą część i jak skończę pierwszą to znów obejrzę drugą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mój M jak widzi ze znowu puszczam ten film to śmieje się mówi że znowu męcze ten film:-D:-D:-D:-D co ja na to poradzę że mam fioła na jego punkcie :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny jakos przez ten remonty pokoji nie maialam czasu za bardzo do was zagladac Ale obicuje ze sie poprawie:tak:
Odpisze narazie to co pamietam
witam nowa mamusie I zgadzam sie z tym ze siedzenie z dziecmi w domu to tez meczaca sprawa Ja juz pracowalam majac oliwke i teraz siedze w domu wiec cos o tym wiem :tak:

MALINKA ja tobie tez zycze aby ci sie mazenia spelnily

DOWIKLA I MALINKA no to jak wy szczelicie sobie ANASTACJE I OSKARKA to ja szczele sobie NATANKA :tak:

G dostal 2 tysiace za smierc matki z ubezbieczenia i kupilismy sobie takiego malego laptopa Wlasnie z niego pisze z TYM zwyklym kompem to wiecznie klopot bo nie mial on miejsca gdzie stac a tak to taki malutki laptop to super sprawa Kupilismy taki maly bo na taki nas bylo stac:tak:
zaplacilismy za niego 1000 zl i mamie mojej wisze 600 zl oddam jej czesc i reszte na rachunki sie zostawi aby w tym miesiacu poplacic
Teraz siedze z oliwka w jej pokoju

DOWIKLA widze ze twoj M wyjezdza Nie doczytalam sie czy sie przeziebil po ostatnim jak sie narabal i mu balkon zostawilas otwarty :tak:A swoja droga to bardzo dobrze zrobilas;-)

zycze wszystkim zycajacym palenie duzo wytrwalosci i abyscie daly rade i nie palily POWODZENIA :-)

Ja zglosilam G do jednego osrodka odwykowego i termin ma na 20 lipca Czujecie jakie odlegle terminy Jakas maskra Jeszcze jest jeden osrodek do niego dzwonie jutro Ale tez beda podobne terminy Ale powiedziala mi babka kiedy m;-am dzwonic bo moga sie zwolnic terminy Wiec G sie moze wczesniej zalapac

Oli dzis usnela na rekach u babci I wstala z drzemki ciut przed 18 wiec na sen nocny pozno sie wybieramy

MH i jak M?
KERNA Oliwka tez dzis daje popalic Ja usprawiedliwiam sie albo jej katarem albo zabkami

Ide na barwy szczescia Pozniej zajze jeszcze

reklama
Do góry