• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry czy zły:confused:I dlaczego:confused:
heh dobry ale dziwny.....no przynajmniej lunce życzyłam pchełek, a MH karaluchów;-) jakistaki może dlatego że m jutro jużwraca...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kerna to co mowi Twoj maly???? ze jest opozniony z mowa bo mamy dzieci w podobnym wieku i mnie interesuje jak radza sobie rowiesnicy Emily z mowa:tak::tak:
ale najpeirw napisz mi co mówi Twoja niunia...bo i tak Cie zastrzele odpowiedzią....:sorry2:

reklama
no ja też się ciesze..małemu brakuje towarzystwa męskiego...wiecznie z tą zrzędzącą matką:-D
a ja w końcu dychnę od małego chwilke. A twój M na kiefy ma lot? Niedziele??

heh dobry ale dziwny.....no przynajmniej lunce życzyłam pchełek, a MH karaluchów;-) jakistaki może dlatego że m jutro jużwraca...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ale najpeirw napisz mi co mówi Twoja niunia...bo i tak Cie zastrzele odpowiedzią....:sorry2:
no to ona mowi mam tata
daj dziadzia baba papa czesc Laura Tala tzn Natala Aga oko nos Nie Tak
no i dalej nie pamietam co jeszcze umi po Polsku ale po Niemiecku umi duuuzzo wiecej jakos ten Niemiecki jej latwiej idzie napewno tez dlatego ze my w domu to praktycznie tylko po Niemiecku rozmawiamy:baffled::baffled::baffled: musze ja zaczac uczyc wiecej po Polsku:tak::tak:

no to ona mowi mam tata
daj dziadzia baba papa czesc Laura Tala tzn Natala Aga oko nos Nie Tak
no i dalej nie pamietam co jeszcze umi po Polsku ale po Niemiecku umi duuuzzo wiecej jakos ten Niemiecki jej latwiej idzie napewno tez dlatego ze my w domu to praktycznie tylko po Niemiecku rozmawiamy:baffled::baffled::baffled: musze ja zaczac uczyc wiecej po Polsku:tak::tak:
no to mówiłąm że zastrzele.....mój mówi mama, tata i kuku. a tak to same jego zbitki powymyślane ale głównie to tut,tit,tooooooooooooo więc sama widzisz...:baffled::baffled::baffled:

No w niedziele o 6 rano:tak:
Ale ogladalam pogode i znowu ma byc dupiasta:baffled:
Najgorsze jest to ze teraz ciagnie urlop bezplatny od srody
oooo kurcze no to faktycznie nieciekawie. Ale pogoda może sie zmienic z dnia an dzień. To też zależy od pilotów. AJ z Hiszpanii leciaąłm w śniegu i byłąm osr..aBo mówili, że w krk nie za fajnie. No ale dał rady koleś:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry