reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i ja sie dołączam z ogromniastymi buziakami

Ta co jest zawsze czyli prywatnie :tak:

też się przyłączam

dołączam sie do życzeń :tak::-)

Przylaczam sie do zyczen:-)

:tak::tak::tak:
1593.gif

A&E STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziekuje za zyczenia kochane jestescie:tak::tak::tak:
My dzis idziemy na imprezke bo znajomy tez ma urodziny i ustalillismy ze dzisiaj u niego impreza a jutro u mnie i tak sie zamieniamy co roku raz ja pierwsza odprawiam urodzinki a raz on:tak::tak::tak::tak:

Co do wagi to wazylam Emily dwa dni temu i wazy juz 12,5kg:szok::szok::szok:
A ciuchy kupuje jej na 98 i ma takie w sam raz :tak::tak::tak:

M wlasnie wstal a my wcinamy bulki:tak::tak::tak:Ale bylam glodna:szok::szok::szok:

MALINUS
Bo Twoja Julcia jest wysoka wiec jest napewno chudzinka:tak::tak::tak:
Modelka bedzie:-):tak:

Meduska to zmierz sobie Maxika sama:tak::tak::tak::tak:
Antoszka wstał zje banana ubierzemy się i po Julinę do szkoły:baffled:a temperatura zamiast rosnąć to spada bo jest już -12:szok:i do tego big mgła:dry:
jak wrócimy to mam w planach dokończenie zupki, prasowanie ,może podłogi wypucuję:sorry2:

A&E to duża jest Emilly:tak::tak::tak:
fajnie macie z tą imprezką:tak::tak::tak::tak::tak:
Dowikluś Julina ma narazie w planach życiowych pozostac do starości księżniczką no może królewną:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A&E to duża jest Emilly:tak::tak::tak:
fajnie macie z tą imprezką:tak::tak::tak::tak::tak:
Dowikluś Julina ma narazie w planach życiowych pozostac do starości księżniczką no może królewną:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to ma ambitne plany hehe:-D:-D:-D
Moje to mowia ze sa ksiezniczkami i modelkami:tak::tak::tak::-D

Jak sie ubieraja i nie moga naciagnac rajstop lub spodni to mowia ze sa grube:szok::-D:-D:-D

Kerna, Helenka urodzona prawie 3 tyg po terminie i poxno zaczela gadac :sorry2:
Joanna współczuję :-(
no czyli nie ma reguły i już....:baffled:

Kerna nie próbowałam tego propolanu, teraz daję jej prawoślazowy i mam jeszcze tantum verde w aerozolu:tak::tak::tak:
u mnie mama ma fioła na punkcie tego propolanu i fiołek przeszedł na mnie:-D nie pamiętam kiedy brałąm jakieś antybiotyki, czy inne leki. Zawsze gardłowe sprawy załatwialiśmy tym dziadostwem:tak::tak::tak::tak:

czepiasz sie szczegolow:-p:-p:-p

2 z takimi samymi podpisami tylko inny kolor tla a trzeci z tlem jak pierwszy ale mam dodtakowy podpis pod suwaczkiem 36tc :-)
co to za kłótnie:-D:-D:-D

Witam laski ze szczecińskich mrozów:happy2:
w radio mówią szczecin -7 a ja mam na piętrze na termometrze -11:szok:i jest zimno bo zaczął wiać wiatr:baffled:
wiesz wyżej zawsze zimniej..musisz sobei zamontować drugi na parterze:-D

Wiem wiem, zawsze bylam przeciwniczka, ale wiesz, Julka nie wychodzi praktycznie z syropów i chusteczek do nosai chyba tak nieswiadomie zaczelam przesadzac. Kiedys moja na roczek po sniegu latała bez rekawiczek, spala na balkonie na mrozie, albo przy otwartym knnie szeroko i zamknietym pokoju, tylkpoprzykryta po szyje, no szok. Nawet moja mama mowiła, ze przesadzam w 2 str, ale nigdy nic jej nie bylo, my chorzy wirusowo, zdychający, a ta zdrowa jak ryba nawet nie kichnęła. No i masz, musze powoli do tego wracac.
no to wygląda na to że warto:tak: ja z moim rok temu łaziłam po tych -20 stopniowych mrozach (oczywiście nie długo) i ludzie zabijali mnie wzrokiem...a jemu nic...do tej pory miał to jedne przeziębienie tylko:tak:

a tak wogole to ważyłamsie dzisiaj rano- 53,2!!!!!!! a Maks ma już 6.800:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no pięknie ważycie:szok:

skoda że nie mierzą dzieci na kontroli tylko ważą:confused: ciekawa jestem ile ma dokladnie:confused::confused::confused::confused:
mi w Hiszpanii mierzyli go za każdym razem. A w Polsce absolutnie nie wolno:baffled: i nie mogłam siedoprosić. Babka stwierdziła, że siębiodra mogą zniekształcić i jakaś kontuzja...ee duperele. Pytałąm rehabilitantki to ona popukała mi w głowę i powiedziała, że dzieci przecież nie mają non stop podgiętych nóg i jakoś je prostują i bioder sobie nie krzywią....zmierz go sama:tak:
hehehhe to ja sie pochwale ze moja Paulina jak miala 5mies prawie to wazyla 8300 a Weronika jak miala rowno 5mies:-):-):-):-)
a jak mialy Pauoina 1rok i 5 mies to wazyla 13500 a Weroniak jak 1rok i 4mies to wazyla 14kg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D o obie z ta waga mialy 82cm-co znaczy ze Weronika w sumie wieksza od Pauliny:baffled::baffled::baffled::baffled: o mamo! to jaka duza ona bedzie???????????????????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ale klocki:szok::szok:

A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dołączam się, ale gówniara z Ciebie;-);-):-D

też się przyłączamNormalnie nudności i wymioty takie jak w ciąży w pierwszych miesiącach :baffled::baffled::sorry2::sorry2:
:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Ja tez musze posciagac pranie i wyprasowac:szok:
no kurcze ja czekam:tak: oj poprasowałabym sobie:tak:

:-D:-D:-D:-D

Jak sie ubieraja i nie moga naciagnac rajstop lub spodni to mowia ze sa grube:szok::-D:-D:-D
no nie mogę!!!:-D:-D:-D
oj babki ale skrobiecie :szok::szok::szok:ledwo przebrnęłam a nie było mnie chwilę!
Jak zwykle zasiadam z kawką nie w czas:-D:-D:-D:-Dwięc wypiję sama.....Micha poszedł głodny spać bo odmówił jedzenia, więc pewnie zaraz sie obudzi:dry:

witam ,laski ,ale nasmarowałyście:szok::szok::szok::szok::szok:
wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin dla A&E mnóstwo zdrowia ,miłości ,gorącego seksu i wygranej w toto lotka oczywiście,:-D:-D:-D:-D

Joanna wspólczuje stłuczki kochanaja dziś jechałam z m na stację benzynowa i choć jechałam powoli bo niecałe 40 km na h to kiedy nacisnęłam hamulec auto zaczęło bujać ,co spowodowało małą awanturę z wszechwiedzącym męzem mym:-Dale na szczęście nic sie nie stało ,a zima mnie wykończy,robiłam prawko latem ,to jest moja druga zima ,a pierws prawdziwa (ze śniegiem) i w sumie uczę sie jeżdzić:tak:

Dziwczyny,nadchodzi wielkopomna chwila,nie wiem czy pisałam wam kiedyś ,ale kupujemy od gminy nasz dom,no i poszła już pierwsza rata,spozadzono protokuł i za tydzień w czwatrek jedziemy do notarisza:-D:-D:-D:-Dtakze dołaczam do szczęśliwego grona ,posiadaczek własnego MMMMMMM:-D:-D:-D

aNABUBA Z TORRENTAMI JEST TAK ,ZE JAK BĘDZIESZ REGULARNIE OD NICH ŚCIAGAŁA ,TO BEZ PROBLEMU I OGRANICZEŃ,ALE JEŻELI PRZEZ PÓL ROKU DO NICH NAWET NIE ZAJRZYSZ,NIE ZALOGUJESZ SIE TO PRZEPADNIE CIO KONTO I BĘDZIESZ MUSIAŁA WYSYŁAĆ SMS JESZCZE RAZ ,JA TAK MIAŁAM BO OD MAJA nie ściagałam nic,bo praca i takie tam... ,a kiedy w grudniu mi sie przypomniało o torrentach nie miałam juz konta,:tak:ale jak będziesz reguralnie to super sprawa(sory za capsa)

Przeleciałam posty pobierznie ,po łebkach ,bo tyyyle napisałyście ,ze aż strach:szok:
Ksawek ma 124 wzrostu i wazy 22 kg,a Klaudia ma 154 cm i wazy 44 kg
a jako roczniaki KSAWEK ważył 10.100 a Klaudia 10.900 także klocki ,
ale ksawek jak sie urodził miał 4.200 a klaudia 3.600

reklama
Do góry