kerna
http://www.lauraziobro.pl
Madziula gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko święta, czarna magia, pierwszy raz słyszę. PO 10 ide zarejestrowac sie na tomograf i bede miala wizyte u neurolog-niech dziala bo ja sie wykoncze.Lunka jak mam to biorę imigran lub polomigran w ostateczności Pabialgin,ale to tylko uśmierza ból.Najlepiej to wziąć tabletki walnąć się w kimę przy zgaszonym świetle i bez telewizora.
Po godzinnej drzemce na ogół ból mija.
teraz ma 136 i waży 17 kg Kuba długi jak miesiąc a chudy jak wypłata :-):-)
EEE wiem, chodziło mi o Anabubke, hihi. Ale dzięi Mlainuś, dzięi.Lunka chudzino widzimy cię widzimy:-):-):-)tylko wiesz kochana jak to jest trzeba w tzw między czasie zupinę nastawić pranku włożyć do pralki ściągnąć suche z suszarki![]()
Co za cenyLuna jakiś czas temu dobrze też na mnie działał SUMMAMIGREN lub Sumigra
sumigra to ok.35-40 zł za 2 tabl Summamigren koszt 2 tabl ok.50 zł.
Siedzę sobie w domku,bo Kubusia koleżanka podwiezie yuuupppiii.
Idę naszykować sobie coś do przegryzienia,bo coś mnie w żołądku ściska
Hihi, za taka cene powinien sam sie przyżądzaćwrócilam z targu....
kupiłam płat pstrąga.... booooooe ile to kostuje!!! 30 zł za kg!!!! kupiłam mały kawałeczek i zapłacilam 5zł!!! masakra jakas.....
widać nas sobie odpuściła. Trudno.a tak wogóle diewczyny to co z joe_aleex??? osttani raz napisała u nas pod koniec wrzesnia, a czasem wchodzi na bb, ale tylko na gry![]()