reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

hej kochane:)
Jakoś Was nadrobiłam:) Byłam dziś w końcu u fryzjera- od razu inaczej się czuję:tak: Dzidzia łaskocze tak słodko, śnieżek pruszy za oknem..i brzusio boli dziś mniej więc same pozytywy. Cieszę się że z krakowianką i zdec wszystko oki. Myślałam o nich intensywnie i trzymałam kciuki jak pewnie wszystkie na forum. Buziaki

reklama
mi tez pasują oby dwie propozycje:-) ale może najlepiej będzie ok 18 bo nie bedę ograniczona wogóle czasowo:-) może pójdziemy na kawke i cos się przy okazji pysznego przekąsi:-)telefonka tez spisze także będziemy w kontakcie a i miejsce na spotkanie dobre znajdziemy:-)
No to świetnie, jesteśmy umówione, wcześniej się zdzwonimy, a zresztą jeszcze jest kilka dni, więc sie będziemy spotykać przecież tutaj :-)

Chciałam iść do sklepu kupić coś na obiad, ale nie ma mowy- nie wyściubię nosa poza domek :no: Znów będzie posiłek w stylu- coś z niczego,. czyli lodówkowy przegląd tygodnia :-D

witam:-)
tak piszecie o śniegu zimie, a tu u nas w górach dolina, wszystko sie topi, temperatura na plusie, pada deszcz, wieje halny, treningi(narty) młodego odwołane, wogóle to beznadzieja za oknem:no:
hefi fajne filmiki, oglądałam z dużym zaciekawieniem, a mój syn przyłączył się jak pokazywali poród i mówi - o fuj czy ja też byłem taki brzydki?:-D
kreatorka gratuluje córeczki:-), a ja wyczekuje ruchów i nadal nic nie czuje
oj ta niecierpliwość:sorry2:

kreatorka- zapomniałam pogratulować córci(późna noc już była :-))
Ja również jestem sceptyczna co do brania lekarstw ale dla maluszka wszystko
A dziękuję :-) no niestety nie podoba mi sie to branie leków, ale skoro lekarz twierdzi, że trzeba to jakoś to przeboleję :tak:

kreatorka- ja brałam duphaston do ok. 12 tygodnia, w poprzedniej ciąży tak samo... W tej ciąży nawet sama się o niego upomniałam, wolałam nie ryzykować... W bydgoszczy kosztuje ok. 40 zł...

Mój mąż z kuzynką mają dziś zjazd na studiach, więc czeka mnie miły dzień cały z synkiem, no i oczywiście z Wami... Jest weekend to może za Wami nadążę ;-)Wam też życzę miłego dnia, ciepełka i słoneczka, choć dzisiaj o to trudno :baffled:
No u mnie w Sochaczewie kosztuje 39 zł właśnie wróciłam z apteki... tyle, że mam przepisane 4 opakowania, wiec ogólnie wydam 156 zł :dry: nie powiem, żeby mnie to zachwycało szczególnie, ale skoro mówisz, że Ty sama się o niego upomniałaś to chyba nie mam się co martwić, że coś zaszkodzi :-)
To miło, że będziesz mogła z nami w końcu posiedzieć :-D a ciepełko w domkach mamy :tak: i bardzo ładny widok za oknem (zaspy po kolana u mnie) :-D

kreatorka gratuluje córeczki:-), a ja wyczekuje ruchów i nadal nic nie czuje
oj ta niecierpliwość:sorry2:
Heh ja poczułam coś około 17 tygodnia :-) ( a wg. ostatniego usg było to już ok. 19 tygodnia) wiec doczekasz się na pewno :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane w tą zasypaną śniegiem sobotę :-) U nas w górach jest fantastycznie bo leży już chyba z pól metra śniegu i wciąz pada. Dawno takiej zimy nie było! :-) Ale oczywiście nigdy nie ma tak żeby było do końca super i własnie przed chwilą zadzwonił do mnie małż że miał bliskie spotkanie z hydrantem bo jakiś debil w golfie mu wyjechał przed maskę :wściekła/y: Gośc oczywiście uciekł a mój małż został z wybitym reflektorem i pogiętym błotnikiem :wściekła/y: Dobrze przynajmniej że mu się nic nie stało... Takie to uroki zimy własnie :dry:

Natomiast tak z zupełnie innej beczki - mam do Was pytanie - kiedy najlepiej wybrać się na USG 3D?? Bo będę około 20 stycznia we Wrocławiu, to będzie mój 19ty tydzień i pomyslałam że może przy okazji zrobiłabym sobie takie USG połówkowe. Nie wiem tylko czy to nie za wczesnie:confused: - po pierwsze na 3D (żeby wszystko ładnie było widać) a po drugie na połówkowe?
Wybieram się do doktora Fuchsa do Medexu na św. Mikołaja, bo słyszałam o nim wiele dobrego od znajomych i z opinii internetowych także. Zna któraś z Wrocławianek może tego doktorka??
Wdzięczna będe za wasze uwagi :-)

Witam Was kochane w tą zasypaną śniegiem sobotę :-) U nas w górach jest fantastycznie bo leży już chyba z pól metra śniegu i wciąz pada. Dawno takiej zimy nie było! :-)

:-)
to w których ty górach mieszkasz ze macie tyle sniegu:confused:, u nas prawie wszystko zeszło:-(

ja właśnie skończyłam opychać się racuchami posypanymi cukrem pudrem, mniam mniam

niom:tak: ja między beskidami sądeckimi a tatrami
Oj to zazdroszczę! :-) Byliśmy w Tatrach po sylwestrze i strasznie mi się podobało, zreszta okropnie mnie tam ciągnie nie wiedzieć czemu :confused: Może korzenie się odzywają, bo moja babcia pochodzi z Jabłonki - jest Orawianką, a to przecież rzut beretem od Taterek.
A halnym się nie martw - słyszałam dziś w wiadomościach że od poniedziałku ma Was znowu zasypać, więc pewnie szybko nadgonicie ;-)

reklama
Witam Was kochane w tą zasypaną śniegiem sobotę :-) U nas w górach jest fantastycznie bo leży już chyba z pól metra śniegu i wciąz pada. Dawno takiej zimy nie było! :-) Ale oczywiście nigdy nie ma tak żeby było do końca super i własnie przed chwilą zadzwonił do mnie małż że miał bliskie spotkanie z hydrantem bo jakiś debil w golfie mu wyjechał przed maskę :wściekła/y: Gośc oczywiście uciekł a mój małż został z wybitym reflektorem i pogiętym błotnikiem :wściekła/y: Dobrze przynajmniej że mu się nic nie stało... Takie to uroki zimy własnie :dry:

Natomiast tak z zupełnie innej beczki - mam do Was pytanie - kiedy najlepiej wybrać się na USG 3D?? Bo będę około 20 stycznia we Wrocławiu, to będzie mój 19ty tydzień i pomyslałam że może przy okazji zrobiłabym sobie takie USG połówkowe. Nie wiem tylko czy to nie za wczesnie:confused: - po pierwsze na 3D (żeby wszystko ładnie było widać) a po drugie na połówkowe?
Wybieram się do doktora Fuchsa do Medexu na św. Mikołaja, bo słyszałam o nim wiele dobrego od znajomych i z opinii internetowych także. Zna któraś z Wrocławianek może tego doktorka??
Wdzięczna będe za wasze uwagi :-)

Mój lekarz mówił, że najlepiej wybrać się na to usg3d tak koło 24-25 tydzień.

Za tydzień ma mi dać skierowanie:-)

Do góry