reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
NO NIEŹLE DZIEWCZYNKI WIDZĘ ŻE PLANUJECIE PODZIWIAM WAS SERDECZNIE JA PO 1 CIĄZY TO MYŚLEĆ O DZIECIACZKACH NIE CHCIAŁAM:tak:
KILOLKU mój synuś miał być z marca kwietnia lub maja 2009 ale wyszedł listopad

My planujemy następne tak na 2012 rok. Może na maj? Albo na kiecień? Na pewno na wiosnę. A jak wyjdzie - zobaczymy. Podziwiam mamusie, które starają się o dzieci jak jeszcze dzieci nie mają skończonego roku - naprawdę jazda bez trzymanki. Tyle obowiązków... Złote kobiety... U nas - jak mała skończy 1,5 roczku - zaczniemy starania ;-) A trzecie - za 4 lata :-p

Ja zakończyłam już produkcję :-):-):-) Między moimi jest 3,5 roku różnicy i .... niekiedy jest niezła jazda, żeby towarzystwo ogarnąć....nie wyobrażam sobie mniejszej różnicy, bo to już istny sajgon (to tak jakbym miała planować,bo jak się zdarzy....)

Ilona, a ja schudnąć nie mogę... Tak łądnie mi kilogrmy schodziły jak karmiłam piersią, a teraz - nawet ich przybyw, mimo, że wcale nie jem dużo... Mam za to jakieś dziwne zawroty głowy, któe potrafią utrzymywać się cały dzień....

Dzien Dobry dziewczynki :-)

A ja Wam powiem ze pewnie o 2 postaramy sie za ok. 3 lata ale juz tesknie za Olim jak byl taka mala kruszyneczka... hehe Ale chcialabym moc poswiecic mu 100% siebie a pozniej jak pojdzie do przedszkola bede mogla poswiecic 100% uwagi kolejnej dzidzi :tak:;-)

Podziwiam te ktore juz sie staraja... :tak: ja wsumie moglabym juz miec 2 maluszka ale mysl o 2 ciazy i porodzie mnie przeraza... przedewszystkim koncowka... nie usmiecha mi sie po raz kolejny drapac sie do krwi przez ponad 2 miesiace i puchnac jak swinia... heh

Ja jestem ogolnie niewyspana, zmeczona, stale nerwowa i nie jem prawie wcale. Wczoraj pierwszy posilek zjadlam o 12.00 i jakos wcale glodna nie bylam. :szok: Jak tak dalej pojdzie to bede wazyc 40 kg i wygladac jak wieszak :wściekła/y:
u mnie to samo. ostatnio to juz normalnie byle blahostka mnie z rownowagi wyprowadza. Ciagle wszystko mnie wkurza.A lzy to mi czasem pol dnia ciurkiem leca:szok:,sama niewiem czemu
Tez malo jem ale waga jakos nie chce spadac:wściekła/y:

reklama
Do góry