_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ehehe noi wlaśnie...Za stare to sa 60-latki![]()
jak się uda to napewno dam znac

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ehehe noi wlaśnie...Za stare to sa 60-latki![]()

nie, że za dużo tylko chodziło mi o to co wy robicie żeby nie byc w ciąży? jakos nie moge sie dzisiaj wyslowicAle co, że duzo? Ja mam odstep 5 lat, a Aga4444 chyba o ile sie nie myle 8 ;-)
. Mały mało spał i marudzi :-(tylko podziwiac za plany...Ostatnio zastanawialiśmy się nad stworzeniem rodziny zastępczej, no ale zobaczymy, co czas pokaże.

no ale za to mam czas aby wskoczyc na neta i troche poczytac i popisac...wlasnie walcze z sowaczkiem aby nowy wkleic ale cosik mi nie wychodzi
juz tak dawno tego nie robilam ze mi sie chyba cos zapomnialo
wiem ze na sygnature musze zapisac..ale co zle robie
niewiem
oki...wskakuje na inne tematy bo boje sie ze mi czasu zabraknie

no właśnie
moę nie było takiej potrzebyi nikt nie przypuszczał że tak się może dziać
no właśnie ja![]()

dobry pomysłkamcia tylko tak traf zebys znowu byla listopadowka![]()
trzeba będzie dobrze w lutym zaszaleć

a mnie naszla taka refleksja ze dziewczyny jestescie nieocenioneco mam jakas watpliwosc czy pytanie wy znacie juz odpowiedz
wielkie dzieki! i znowu sie zaraz porycze..

ja tez mysle, ze fajnie zesmy sie tu wszystkie spiknely;-)Kaska zadam wscipskie pytanko, jak ci sie udalo zachowac odstep 4 lata
Jesli chodzi o drugie dzieciatko to bardzo bym chciała urodzic latem i dziewczynke![]()
no Kamcia przeciez![]()
no właśnie
no właśnie ja![]()
eeeee no - chyba po to tu sie zbieramy no nie? Żeby dzielić sie doświadczeniami itd..a mnie naszla taka refleksja ze dziewczyny jestescie nieocenioneco mam jakas watpliwosc czy pytanie wy znacie juz odpowiedz
wielkie dzieki! i znowu sie zaraz porycze..

Nooo, powiem wam ze dzieki bb a wlasciwie dzieki Wam czuje sie przede wszystkim bezpieczna informacyjnie. Nie martwie sie ze czegos nei wiem bo zawsze przeciez mam kogo zapytac..ja tez mysle, ze fajnie zesmy sie tu wszystkie spiknely;-)