Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale dziekuje za dobre checiEtna no ja sie nie wypowiem, bo w sumie staralismy sie 3 lata o to drugie dziecko![]()

To jak to sie moglo stacna początku miałam wkładkę ale po ok 3 m-cach dostałam stanu zapalnego i zakażenia wrosła mi pinda jedna musieli ją wyciągnąć
o mało nie wycieli mi całych narządów
to był koszmar

, to z winy tego ktory ci zakladal 
wlasnie tego niecierpie, nie mam zadnego uczulenia ani nic, ale jakas jestem sztywna jak wiem ze polegam tylko na jakis gumce, ktora moze sie zsunac (jak za bardzo poszaleje) albo wezmi i se peknienastępnie długo używałam plastry evra i dodatkowo prezerwatywy bo ja tam w żadne hormony to do końca nie uwierze

, a wyszedl listopad i i tak sie cieszylam, ze sie udalo. A teraz mam stracha, ze jak chce troche odczekac to sie wczesniej uda 
Teraz szykujemy sie na to samo, wiec juz nie planujemy wczasow, a wypady co weekend.
I nawet troche jej zazdroscilam, ze wkladala go w samej koszulce i pieluszce do wozka i wychodzila z domu, a ja tu koce, kombinezony i do tego kontrola temp na dworzu 
;-)
, ta to dopiero bedzie miala wesolo 

Bura ja to bym tych sasiadow wykastrowała![]()
;-)
Fajnie sie czyta o twoich dzieciatkach, wesolo u Was, ale podziwiam bo ty to dopiero musisz byc zmeczona jak diabli
Dzisiaj w wiadomosciach podali ze babka urodzila 6-raczki w stanie dobrym, ta to dopiero bedzie miala wesolo
Teraz jak dzieciaczki sa juz wieksze to juz idzie z nimi pogadac :-) czy sa glodne, czy pielucha czy zly humorek. A jak synek sie usmiecha to plakac sie chce ze szczescia![]()
Bura ja to bym tych sasiadow wykastrowała![]()
;-)
Fajnie sie czyta o twoich dzieciatkach, wesolo u Was, ale podziwiam bo ty to dopiero musisz byc zmeczona jak diabli
Dzisiaj w wiadomosciach podali ze babka urodzila 6-raczki w stanie dobrym, ta to dopiero bedzie miala wesolo
Teraz jak dzieciaczki sa juz wieksze to juz idzie z nimi pogadac :-) czy sa glodne, czy pielucha czy zly humorek. A jak synek sie usmiecha to plakac sie chce ze szczescia![]()
Maja tam niezle kongo czasami, ale i tak im zazdroszcze
calkiem tam wesolo, jak biega szesc 3-4 - letnich brzdacow 
asia z warszawy (albo piaseczna nie pamietam) z czanrymi w miare krotkimi wlosami to ja![]()