reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mala jeszcze spi,Paulina w szkole,p w parcy,jak blogo'!!!!:-D
ale musialam poodsniezac:baffled:jak p w pracy to mnie spada.mimo ze ona wieczorem odsniezal to rano sladu nie bylo po tym:baffled::baffled:

Justa jakie mrozy?ze bedzie z - 8 czy -10?ale to na wschodzie.a taki mroz to nie mroz,tle za rano bedzie mrozniej:tak:
ja tam swoje hartuje i nie ma pomiluj,Paulina do szkoly a ja pozniej spacer po nia

reklama
Justa taka zima dodopiero od konca grudnia w sumie.u mnie poszlo soro drzewa a wegla to z pol tony moze wiecej.ale jak nie mialam duzo drezwa to na pol roku szlo mi tylko 1,5tony wegla:-D:tak::tak::tak::tak:ale dom mam ocieplony,na piecu 40-50 stopni a w domu po 22-23stopnie:tak::tak::tak::tak:

Bubka nadawali , że do -15 nawet ma być. :tak:Pół tony to u mnie przez 2 tyg spalamy.:baffled:Ale ja mam dwa piece kaflowe.:sorry2: Gdyby dzieci nie było paliłabym w jednym a tak ...:no:
Do tego w sobotę jak zamawialiśmy to pół na pół ze śniegiem był. :wściekła/y: Drogi ten śnieg.:dry:

zapomnialam sie pochwalic ze wczorajszej nocy Weronika jak usnela o 21 to wstala doperio przed 9 i bez jedzenia:-D:-D:-D:-Dno i sie ani razu nie budzila.tylko ja raz wstalam ja nakrylam i tyle:-)
a jak sie obudzila to pol godz lezala grzeczniew lozeczku i sbie spiewala "lulajze/Jezuniu " i sto lat sto lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zapomnialam sie pochwalic ze wczorajszej nocy Weronika jak usnela o 21 to wstala doperio przed 9 i bez jedzenia:-D:-D:-D:-Dno i sie ani razu nie budzila.tylko ja raz wstalam ja nakrylam i tyle:-)
a jak sie obudzila to pol godz lezala grzeczniew lozeczku i sbie spiewala "lulajze/Jezuniu " i sto lat sto lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Piknie :tak::tak::tak: Ale ci zazdroszczę :szok::-D No ale sie kiedyś doczekam :-p

Bubka nadawali , że do -15 nawet ma być. :tak:Pół tony to u mnie przez 2 tyg spalamy.:baffled:Ale ja mam dwa piece kaflowe.:sorry2: Gdyby dzieci nie było paliłabym w jednym a tak ...:no:
Do tego w sobotę jak zamawialiśmy to pół na pół ze śniegiem był. :wściekła/y: Drogi ten śnieg.:dry:

jak masz piece kaflowe to szczerez wspolczuje.nie dsc ze kupe wegla to kupe brudu od tego
ja do tego jeszcze mam ogrzewanie podlogowe w kuchni,korytarzu i lazience wiec to grzeje i grzejniki jeszcez:tak::tak::tak:
a snieg faktycznie drogi:baffled:
iel u Was za tone wegla?u nas sredni po 570zl

To my od połowy października do połowy grudnia wypaliliśmy 1200 zł :baffled:

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

HELOŁ
a my mamy darmochę prawie ,bo kominkiem sie tylko grejemy i jak narazie to moze z 200 zł.poszło z 2 w porywach do 3 metrów drzewa,bo nicym innym w kominku sie nie pali:-D

Ale sypało słuchajcie,szok rano m odśniezał ścieżki i zaraz ja znowu pójdę ,bo juz podsypało,bo chwilowa przerwa w opadach nastapiła:szok:

M w pracy ,dzieci w szkole ,luz blues:-D

Patrysia i Myszunia dacie radę to juz blisko ,coraz blizej:tak:Myszunia wspólczuje rozstepów,znam ból ,tez mam wątpliwe:tak:pamiatki po ciazach właśnie:baffled:

Dowikla to wyjechal czy nie??????

DLA MAJECZKI OD E-CIOCI SPÓŻNIONE ŻYCZENIA SPEŁNIENIA MARZEŃ WSZYSTKICH ,DUZO ZDRÓWKA I FANTASTYCZNYCH PREZENTÓW:tak:

MH to dopeiro 2 czy 3 taka noc u Weroniki dopeiro:baffled:dzis juz o 5 jadla kasze....zaraz dam jej leki bo wstala i pewnie kolo 10-11 dostanie 2 sniadanie

dobra spadam bo mam kupe roboty i musze wyjsc wczesniej
milego dnia babecziki
zeby was nie zasypalo jak mnie:-D

reklama
Helouuuu kobietki po weekendzie:happy2:
przeczytałam przyznaję ale po łepkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo naskrobałyście przez weekend że:szok::szok::szok::szok:
Kerna gratuluję fasolinki będzie kobitka jak nic;-)
Myszunia dasz radę jeszcze troszkę i będziesz córónię do serducha tulić:tak:
Patrysia małpo nie przyspieszaj porodu kochana jak mała będzie miała ze 2 tyg to bedziesz myślała mamo jak to fajnie było jak w brzuchu siedziała:-Dale kochana ty urodzisz sobie kole 15:-D:-D:-D
Anabubka gratuluję przespanej nocy i ciszy w domku;-);-)a wózek popieram twojego nic nie ruszy a ja parSOLKĄ TO SOBIE NIE WYOBRAŻAM JAZDY PO śniegu(sorry za capss)
Justa moja mama kupiła na zimę 4 tony koksu i 5 metrów drzewa wydała na to 3800zł i mówi że przy dobrych wiatrach na 2 zimy starczy:baffled:
MH a co kochana kobitki sie dziś zbuntowały i spac nie dały:no:
Anakonda WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MAJECZKI W DNIU JEJ 4 URODZIN:happy2::happy2:
Medea gratuluję osiągnięcia super wgi i imprezowania:-)
Dorota oby G pomogło leczenie i wtedy to już się wsio u was poukłada i sobie syneczka strzelicie:tak:
więcej nie pamiętm:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u nas zima na całego do szkoły szłam przez zaspy i to takie big:szok:nie pamiętam takiej zimy :no::no::no::no:no może w dzieciństwie:cool2::cool2::cool2:
po Julinę do szkoły nie wiem jak ja dojdę:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry