reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGUNIA
Gratuluje:tak::tak::tak::tak:

MALINUS
Bo 3 wychodza najgorzej dlatego ze na poczatku sa waskie a potyem coraz szersze i cale ich wychodzenie jest bolesne a inne zabki bola tylko jak sie przebijaja:tak::tak::tak:

A oplaty to tez macie wysokie:szok:Ja w grudniu za prad i za gaz mialam po 120 zł tez za dwa miesiace:tak:
A za wode placilam w styczniu za cztery miesiace(bo ja place jak mi sie przypomni:-p) i mialam 150zł

reklama
DOWIKLA ja na wychowawczym jestem Dostaje 458 zl ale w styczniu to ostatni raz Bo umowe w pracy mam do konca stycznia Wiec i wychowawczy i kasa do konca stycznia Od lutego bede zalatwiala bezrobotne zasilek

No malo kasy Ale jakos sie to ciagnie
Jak beda cieplejsz dni to G zarobi wiecej I jak mi sie uda to postaram sie jakis grosz odlozyc bo do pracy planuje wrocic po wrzesniu 2011 Wiec jeszcze troche czasu
A zasilek jak dostane to jest to 6 miesiecy Czyli rok bedziemy zyli tylko z tej marnej wyplaty G
no to bedziecie musieli zacisnac pasa no chyba ze G bedzie duzo zarabial i faktycznie da sie odlozyc
Do gina mowisz:-);-)A po co:confused:

To dobrze ze masz chociaz ten wychowawczy:tak::tak::tak::tak:
Kurcze jak tak czytam o niektorych zarobkach to jestem w szoku:szok::szok::szok::szok:Ja bym nie umiala za tyle wyzyc ,a gdzie oplaty i inne rzeczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To wszystko jest tak parabane ze szok:no::no::no:
jak mam sie starac o dzidziusia to chce zeby wszystko przed bylo ok.Musze cytologie tez zrobic:tak:
Kochane....
DOSTAŁAM PRACĘ :-D babka była zadowolona.
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktów :-D A z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
A całkiem fajny produkt sprzedajemy,bo to przewodnik po dotacjach unijnych od 2007 do 2013roku.Więc firmom bardzo się coś takiego przyda,A tam jest wszystko,od wniosku po rozliczenie itp. :-)
Sorki że tak na szybko,ale mój zaraz wychodzi do pracy i obiadek trzeba zjeść,zajrzę później :-)

gratuluje!! super ze Ci sie udalo!!

AGUNIA
Gratuluje:tak::tak::tak::tak:

MALINUS
Bo 3 wychodza najgorzej dlatego ze na poczatku sa waskie a potyem coraz szersze i cale ich wychodzenie jest bolesne a inne zabki bola tylko jak sie przebijaja:tak::tak::tak:

A oplaty to tez macie wysokie:szok:Ja w grudniu za prad i za gaz mialam po 120 zł tez za dwa miesiace:tak:
A za wode placilam w styczniu za cztery miesiace(bo ja place jak mi sie przypomni:-p) i mialam 150zł

A ja to nie wiem jakie mam rachunki bo moj wszystko placi:sorry2:
Wiem tylko ze teraz w styczniu jest tego kolo 5000euro:szok:

....
Lunka bo ten śnieg sie nie lepi wcale ale jak mi to jiulina wczoraj wytłumaczyła lepi to sie g*** do tyłka a snieg jest puszysty:szok::szok::szok:tak jej dzieci wytłumaczyły w szkole a dokładniej jedna Wiktoria która jej tez wytłumaczyła że jak człowiek jest zły to musi przeklinac to mu wtedy lżej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Julina jak zwykle jest po prostu nie do pobicia w swoich tekstach! :-D:-D:-D
A oto i Gustawo

Fajny Gustawo! :tak:
wiesz jak to jest z tym że ktoś weźmie na siebie kredyt:baffled::baffled::baffled:
Teściowa ze swoim wiekiem to niestetymusisz mieć duży wkład własny i ubezpieczenie kredytu jest wtedy cholernie drogi:baffled:a moja mama mogłaby nam pożyczyć z 50-60 tys bez problemu albo wziąść pod hipoteke swojego domu ale...no właśnie musiałaby nie byc moją mamą:baffled::baffled::baffled:
nic mam nadzieję ze za 2 lata też jakas okazja nam się trafi a wogóle w ciągu 2 lat to my w totka wygramy:-):-):-)
A nie możecie wziąć z kimś tego kredytu jako współkredytobiorcy? I hipoteka wtedy byłaby na mieszkaniu, które kupujecie. My w taki sposób braliśmy z moimi rodzicami, bo wtedy jeszcze nie mieliśmy zdolności kredytowej. :tak:
...
fajnie ze z dzisdzia wszystko ok a co do soli to ja jej nie uzywalam a puchlam w oczach:-D nawet stesknilam sie wtedy za swoimi kostakami:-D
...
He he! Moich "kostaków" też już ze dwa tygodnie nie widziałam. :szok::-D:-D:-D:-D
Nogi mam jak takie dwie nieociosane kłody :dry::dry::dry: Ale z Piotrusiem też tak puchłam. Jak pojechałam na porodówkę to myśleli, że ja z jakimś zatruciem ciążowym czy jak. Na szczęście już następnego dnia po porodzie opuchlizna zaczęła ładnie schodzić. :tak:
Kochane....
...
Brawo! Gratulacje! :tak:

u nas prądu dużo bo po pierwsze kuchenka na prąd a starego typu to ciagnie bojler tez elektryczny niestety:baffled:no i z moich dzieci non top pranoe prasowanie:cool:ale jakoś dajemy radę tylko wkurza mnie to ,ze płacisz tyle kasy za coś co nigdy nie będzie twoje noestety:no::no::no:
dlatego wolałabym spłacać kredyt ale nikt nam nie chce dać nie wiem czemu:-p

A ja to nie wiem jakie mam rachunki bo moj wszystko placi:sorry2:
Wiem tylko ze teraz w styczniu jest tego kolo 5000euro:szok:
5000 euro:szok::szok::szok::szok:Dobrze to napisalas:szok::szok::confused:Za co tyle:szok::szok::szok::szok:
u nas prądu dużo bo po pierwsze kuchenka na prąd a starego typu to ciagnie bojler tez elektryczny niestety:baffled:no i z moich dzieci non top pranoe prasowanie:cool:ale jakoś dajemy radę tylko wkurza mnie to ,ze płacisz tyle kasy za coś co nigdy nie będzie twoje noestety:no::no::no:
dlatego wolałabym spłacać kredyt ale nikt nam nie chce dać nie wiem czemu:-p
No to ten bojler pewnie ciagnie
J atez mam kuchenke na prad ale juz nie az taka stara na szczescie i az tak duzo nie gotuje bo zawsze na minimum dwa dni i czesto mammy gotowe zarelko

Moje dziecię poszło spać! No szok normalnie! :szok::szok::szok::szok:

U nas znów dziś popadało, bo pewnie jeszcze za mało tego śniegu leży. :baffled: Na spacerze nie byliśmy, więc Piotruś przewrócił chałupę do góry nogami :sorry2: Ogarnęłam trochę, ale na mycie podłóg już mi nie starczyło siły. :no: Jak chwilę odpocznę, to może mokrym mopem przetrę tylko te miejsca, gdzie plamy po rozlanych Piotrusiowych napojach są :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Idę sobie zrobić kawę, bo zaraz chyba też zasnę. :sorry2:

reklama
Medea TY miałaś oststnio wypalankę robioną?
tak:tak:

Kochane....
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktów :-D A z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
A całkiem fajny produkt sprzedajemy,bo to przewodnik po dotacjach unijnych od 2007 do 2013roku.Więc firmom bardzo się coś takiego przyda,A tam jest wszystko,od wniosku po rozliczenie itp. :-)
Sorki że tak na szybko,ale mój zaraz wychodzi do pracy i obiadek trzeba zjeść,zajrzę później :-)
gratulacje!:tak:

Do góry