reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agunia kazda marzy o wlasnym niestety nie da sie tak wiec cieszmy sie tym co mamy:tak:A rade zawsze trzeba sobie dac
Zgadzam sie:tak::tak::tak:
Ale fajnei by bylo gdyby nam sie udawalo wszystko jak planujemy:-):tak:
Chociaz tak z drugiej strony gdybysmy wszyscy mieli wszystko to pewnie byloby z lekka nudno:baffled:
Dowikla to moze przez ImageShack
A jak to sie robi:confused:

Kurcze czy aby nie za szybko ida jej te zeby?
Twoja o rok starsza i jeszcze nie ma wszystkich 3
Ja slyszlam ze im pozniej zeby wychodza tym lepiej:-p
No ponoć tak, ale niby dlaczego to nie mam pojęcia

Agunia wielkie gratulaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wpadłam się przywitać...:tak::-):-)
No hejka:-)

Anka, no to to jest bałwan, bo ten nasz to ma może troche ponad 30cm:-p

A ja na wychowawczy się nie załapałam:no::-(,bo miałam umowę tylko do porodu, potem macierzyński z ZUSu a do kuroniówki zbrakło mi 13 dni:wściekła/y::wściekła/y:.
Kuźwa jaki pech:wściekła/y:

A wy ogladacie te Majke na tvn?
Jeszcze ani jednego odcinka nie widzialam, a mialam oglądać...

No i gdzie reszta cytatów???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja byłam u fryzjera, no fryzurka ta sama, tylko do skrócenia szłam.
A zapomnialam wasm powiedzieć, ostatnio mój kupił mi farb do włosów, ale za ciwemną, bo ja mu jeszcze nie zdążyłam powiedzieć, ze d blondu chce wrócić ( no i lezy ) ina kolejnych zakupach wybralismy blond, no i oczywiście wyszedł brąz-leki, ale jednak ( dobrze ze nie rudy, hihi).
I teraz pytanko, która mi doradzi jaką farbą najlepiej z brązu wrócić do blondu????

A wiem, jeszcze do Medeuski po raz kolejny z tym samym-kochana, ja mam wypalankę we wtorek, mój koniecznie chce wziąć 2 dni wolnego, bo niby bede sie po tym czuc paskudnie-prawda to?

Zgadzam sie:tak::tak::tak:
Ale fajnei by bylo gdyby nam sie udawalo wszystko jak planujemy:-):tak:
Chociaz tak z drugiej strony gdybysmy wszyscy mieli wszystko to pewnie byloby z lekka nudno:baffled:

A jak to sie robi:confused:

ImageShack® - Online Media Hosting na stronce wybierasz zdjecie przez brows
potem klikasz przeslij teraz.Wygeneruje sie kod ktory skopiujesz i tu w odpowiedz wkleisz
Bedzie kilka kodow wybierz ten gdzie pisze forum :)

Luna
skoro masz krotkie wlosy to moze odczekaj.Chociaz mozna sciagnac farbe u fryzjera i zrobic blond

kochana to foteczki prosimy w nowej fryzurce:tak:
u mnie Adam ma zebranie 27 stycznia w szkole ale ja to sie az boję iść:baffled:

Dowikluś my tu metraż mamy mały tan mały jak dla 5 osób bo aż 48 metrów:baffled::baffled::baffled:
a opłaty to u nas 1250 wynajem 50 internet 300prąd(co 2 m-ce) 180 woda(co 2 m-ce) 100zł nasze telefony 40 polsat i 400zl pietruszki alimenty więc sumując no nie mało nie mało a jeszcze raty real ale tego nam juz zostało tylko 190 zł:tak::tak:
Dorotko na pocieszenie ci napisze ze podobno 3 wychodż najgorzej:-ptzn dentystka mi mówiła ze wiadomo reguły nie ma jak to u dzieci jedne przechodzą łagodnie ząbkowanie drgie boleśnie ale 3 podobno najbardziej bolesne w przebijaniu:baffled:
Dowiklus aparatu na jasełka nie zapomnij :-)ciekawe co szczypiory wymodzą:-D:-D
ja wode na ryz nastawiłam pulpeciki+gołąbki się grzeją i bardzo dobrze bo głodna jestem jak wilk:sorry2:
fotek nie będzie na razie bo nie wyszedl mi ten kolor co chcialam szlak:wściekła/y::wściekła/y: rudzielec ze mnie jeszcze pomysla ze jak ruda to wredna :-(
Malinka my też w piątkę mieszkamy na 48 ,5 metrach i ciasno przydalby sie jeszcze jeden pokoj i wielka garderoba :-D:-D:-D no i sypialnia małżeńska bo ostatnio mamy male problemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochane....
DOSTAŁAM PRACĘ :-D babka była zadowolona.
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktów :-D A z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
A całkiem fajny produkt sprzedajemy,bo to przewodnik po dotacjach unijnych od 2007 do 2013roku.Więc firmom bardzo się coś takiego przyda,A tam jest wszystko,od wniosku po rozliczenie itp. :-)
Sorki że tak na szybko,ale mój zaraz wychodzi do pracy i obiadek trzeba zjeść,zajrzę później :-)
Agunia gratuluje pracy i życze sukcesow :tak::-)

a JA wociłam z zebrania i Wojtek nie wyszedl najgorzej ale z polskiego i matmy moglby mie lepsze oceny a nie tróje :no: pani mówiła do mnie ze może miec problemy z egzaminem do gimanzjum bo paskudnie pisze i nie czyta lektur nie umie opowiadac
Kladę dzieci spać wypiję herbatkę leśną poczytam po prostu sie zrelaksuje i zastanowie sie jak zlikwidowac tez rudy kolor włosow :szok::baffled: mialbyc http://www.palette.pl/nasze-produkt...ette/blondy-i-brazy/16-czekoladowy-braz/:dry:

reklama
ale tam nie trzeba sie rejstrowac Nawet tam pisze ze korzystasz za darmo i ze nie musisz sie rejstrowac:-D:-D:-D
Laura po kolacji i umyta
A no to chyba cos zle doczytalam i juz anwet zaczelam tam zakladac to konto hehe:-D:-D:-D
fajne ognisko i te ciupagi hej:-D
Dzieki
No bylo fajnie,ale niektore dzieciaki sie mylily-ale co tam to byl Ich debiut przed taka publicznoscia;-):-)
A Dominik oczywiscie najmniejszy:tak::tak::tak::tak:

Do góry