A
aga4444
Gość
JA TEŻ OLAŁAM DIETĘ I JEM WSZYSTKO OPRÓCZ (KAPUSTY KISZONEJ OGÓRKÓW KISZONYCH) CIASTKA CZEKOLADOWE POCHŁANIAM W DUUUŻYCH ILOŚCIACH ALE JE TYLKO RANO TAK DO 15 GAZOWANE TEŻ PIJĘ ALE UMIARKOWANIE MAŁO

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JA TEŻ OLAŁAM DIETĘ I JEM WSZYSTKO OPRÓCZ (KAPUSTY KISZONEJ OGÓRKÓW KISZONYCH) CIASTKA CZEKOLADOWE POCHŁANIAM W DUUUŻYCH ILOŚCIACH ALE JE TYLKO RANO TAK DO 15 GAZOWANE TEŻ PIJĘ ALE UMIARKOWANIE MAŁO![]()
gotowane t mozesz tak jak rosół, pare marchewek, pietruszke, seler co masz, ziele, sol pieprz, troche warzywka czy co tam masz. Z mies gotowanych to najsmaczniejsze dla mnie to indyk, kurczak, najbardziej lubie krzydelka, czasami tez lubie zjesc wolowinke, schab robi sie taki gumowaty ale to rzecz smakuJa to mistrz kuchni nie jestem i nie wiedzialam jak ugotowac mieso... Wiec A usmazyl swobie kotlety schabowe, a ja jeden nieusmazony tylko rozbity wrzucilam do garnka, zalalam go troche woda, do tego kostka rosolowa i bylo bardzo pyszne![]()
ja tez czekam az wypluje..... A ja mu wciskam cycki i butelki czekając aż on wypchnie językiem-czego on nie robi i tylko dziecko przekarmiam.
A moze to rodzinne co....Wydaje mi sie, ze niektore dzieci maja tendencje do plesniawek a nne nie.....:-)
A bekanie??? ja musze malego wybudzic zeby mi beknol, bo jak go tak polozyc spac....... Odkladam go do łóżeczka albo wozka i albo spi albo sie obudzi, roznie![]()
No ja ogorki kiszone tez wcinam. Mnie sie wydaje ze to nie chodzi o kiszone, tylko o kapuste, ze jest wzdymajaca, a kiszone mozna, bo ma nawet duzo wit. C
Dziewczyny, własnie sie przeraziłam bo chcialam sciagnac troche mleka zeby malemu dac wieczorem co by go do butli zachecic, patrze a tam.....RÓŻOWE MLEKO mi leciPatrzylam nie leci mi nigdzie krew ani nic takiego. Z drugiego cycka leci normalne a i z tego 2 godziny temu tez normalne lecialo
![]()
Czemu nie mozna miodu![]()
ja tez wlasnie sporadycznie stosowalam miod i niczego nie zauwazylam, cale szczescieA ja dziś zjadłam mandarynkę....czekam na efekty (tzn. na ich brak:-))
Co do miodu to zdarza mi się posłodzić nim herbatkę albo oblizać łyżeczkę...
A bekanie??? ja musze malego wybudzic zeby mi beknol, bo jak go tak polozyc spac![]()