neska11
Igi 04' Błażej 10'
nie atlantic tylko GTX- przepraszam

Fajne i lekkie mi się wydająFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie atlantic tylko GTX- przepraszam

Fajne i lekkie mi się wydają
) i mam zamiar jednokolorowy dywan dać, ale w ciekawym kolorze, lampę na sufit, to zwykłą "papierzaną" kulę w odpowiednim kolorze. Zabawek ma tyle, ze na pewno bedzie widac ze to pokój dziecięcy 

Rajuzabierzcie ode mnie tą czekolade
![]()

poprawia humor i mamie i dziecku;-);-)Rybka - ta firma której link podałam, tez ma na allegro konto, ale mają mało rzeczy wystawione. Ja z ozdobami nie chce przesadzić (idę za rada jakiejś mądrej gazetki) i mam zamiar jednokolorowy dywan dać, ale w ciekawym kolorze, lampę na sufit, to zwykłą "papierzaną" kulę w odpowiednim kolorze. Zabawek ma tyle, ze na pewno bedzie widac ze to pokój dziecięcy
![]()

My też przenosimy Filipka do jego pokoju. Meble juz jakis czas temu kupiliśmy i teraz musimy pomalować, a późneij je poskładac.
My wyszliśmy z założenia że meble kupujemy uniwersalne, a malujemy ściany na żywe kolorki i dodamy kilka ozdób dziecięcych. Np posciel z Autami lub Kubusiem (na zmiane), kocyk Disneya, nad łózko gwiazdeczki - parę sztuk, a na jedną ścianę miarka wzrostu
Miarka wzrostu Disney Kubuś Puchatek
A mebelki też raczej szukalismy tańsze, wybraliśmy takie
Pokój dla dzieci | pokoje, meble - ATB
Wybraliśmy zabudowę pokoju dla nastolatka, tylko z biurka zrezygnowaliśmy (nad zdjęciem sie opcje wybiera)