Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też myślę, że jak zdecydujemy się na X- Landera z 2009 to kupimy pomarańczowy a jak zobaczę kolorki z 2010 to może czekoladowy. Na zdjęciach może nie najlepiej wygląda. Muszę zobaczyć w rzeczywistości. Teściowa trochę nie bardzo, że brązowy dla dziewczynki- ale on ma pomarańczowe dodatki. Poza tym to nasze dziecko:-)

mozemy, jeden na razrybka ja tak z innej beczki...czy my cukrzyczki mozemy jeść grejpfruty??![]()
my sie zdecydowalismy na x landera model xa kolor raczej srebrny, a z 2010 jeszcze nie za bardzo widzialam kolekcji moze jakies lepsze kolory beda musze sie zorientowacAle macie tempo pisania:-)
Rybka - super , że takie dobre wieści. Tak trzymaj:-)
Missiiss - wszystkiego naj.... Upragnionego dzidziusia:-)
MoniSkaBe - ja myślę, że jeśli faktycznie ten wózek się uszkodził to raczej tylko stelaż i cała konstrukcja. Część spacerowa i gondola są oddzielnie. Spytaj czy nie może dać nowego stelaża a tapicerkę niebieską. Cały materiał jest przecież zdejmowany do prania;-) Ciekawe co powie ten koleś?
Co do pomarańczowego to mi się wydaje ok.
Ja też myślę, że jak zdecydujemy się na X- Landera z 2009 to kupimy pomarańczowy a jak zobaczę kolorki z 2010 to może czekoladowy. Na zdjęciach może nie najlepiej wygląda. Muszę zobaczyć w rzeczywistości. Teściowa trochę nie bardzo, że brązowy dla dziewczynki- ale on ma pomarańczowe dodatki. Poza tym to nasze dziecko:-)

Oglądaliśmy wczoraj X landery w tej hurtowni...super wózeczki tylko mają tam kolor zielony na wystwie , ale wszytskie są w stanie sprowadzić bo maja na magazynie :-) Tylko koleś średnie miał opinie na temat Xlanderów i mówil ze chce się ich pozbyć ze sklepu i nawet da większy rabat na niego niż na inne wózki![]()
Kochana pochwal się jakie mebelki kupiliścieNas czeka zakup mebli i nie wiem na co się zdecydować.
ja tez mówilam podczas porodu ze nie chce wiecej dzieci a tu co...po 7 miesiacach od 1 porodu zaszlam a ciaze i to planowana heheh![]()

przejrzalam ta kolekcje x landerow 2010 ale jakos nie porywaja mnie te kolory zobaczymy co mezus na to powieMoże dlatego, że wchodzi nowa kolekcja? Ja słyszałam tylko dobre opinie o tych wózkach. Nawet jakby coś się zdarzyło to reklamacja trwa dosłownie 4-5 dni.
Naprawdę rzadko są reklamacje.:-)
Może niektórym przeszkadza waga- ja nie muszę go dźwigać na piętra, albo że jest spory po złożeniu.
Ja jakoś nie mogę na inny się zdecydować. Jasne podobają mi się Mutsy czy Maxi Cosi ale to już 2, 5 tyś najmniej trzeba szykować:-)
Może dlatego, że wchodzi nowa kolekcja? Ja słyszałam tylko dobre opinie o tych wózkach. Nawet jakby coś się zdarzyło to reklamacja trwa dosłownie 4-5 dni.
Naprawdę rzadko są reklamacje.:-)
Może niektórym przeszkadza waga- ja nie muszę go dźwigać na piętra, albo że jest spory po złożeniu.
Ja jakoś nie mogę na inny się zdecydować. Jasne podobają mi się Mutsy czy Maxi Cosi ale to już 2, 5 tyś najmniej trzeba szykować:-)