reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
U nas usg robił ortopeda i przed badaniem oglądał dokładnie nóżki!

A czy Uleńka dawała znać już ze szpitala?

a gdzie bylas na bioderkach ??

wróciłam :-D cała i zdrowa.. Mała jest przekochana :)
jak znajde chwile to Wam opisze mój poród.. a jest co opisywać.. :)
dziekuje za smsy , za gratulacje :)
łatwo nie było ale jestem najszczęśliwszą mama pod słońcem !! :)

no nareszcie w domu ... teraz sie musisz troche ogarnac :)

Nawet wiem kto ...

MOJA TEŚCIOWA! :-D

I MOJA !!!! obawiam sie nessi ze moja twoja bije na glowe !! ale dzis mam wolny wieczor :) i kto wie w najgorszym wypadku wroc jutro a w najlepszym w piatek albo w sobote rano :) ale jestem realistka i wydaje mi sie ze jutro bedzie spowrotem ...

reklama
Do góry