reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kerna to Ty skierowanie jeszcze dostałaś? Nie no to idz jak masz. U mnie to bym musiała prywatnie iść bo nie da :dry:
To jest taki ośrodek wczesnej interwencji. Tam na miesjcu mają sepcjalistów od tego i tamtego. Jak jedneu coś ie pasuje to keirują do kolejnego. tak można łazic tam po tych lekarzach i rehabilitantach ile wlezie:tak: Ale z drugie strony to fajne, mozna sie popytać i upewnić o zdrowiu w każdej dziedzinie. Aha i to jest na NFZ:tak:

No to super że macie takie coś. U nas też jest w szpitalu ale ja tam nie chodzę bo im nie wierzę, już wolę iśc prywatnie i nie czekać w kilometrowych kolejkach z dzieckiem bo tak u mnie jest :tak::dry:

MH a ty klikasz jeszcze w te reklamy

Już dawno nie :-D

Tak troche to mozna niech się naieszy chwilową władzą:-D:-D:-D

Byle nie za dużo, bo sie jeszcze przyzwyczai :-D

Ja wiem dlaczego ja nie lubie jak on jest w domu, bo stoje cały dzień przy garach :szok: Śniadanie o 8 rano, 11.30 zjedli z Helenka zupe ogórkowa i ziemniaki odsmażane z jajkiem sadzonym, zaraz potem zaczęłam szykować drugi obiad, bo koło trzeciej z nowu będą jeść wołać :szok: a jak głodni to źli, więc ich karmie, żeby sie towarzystwo nie kłóciło :-D:sorry2: No i już musze lecieć do sklepu, bo juz prawie nic niema do jedzenia :szok::-D No i czasu na bb nie mam :dry:

MH ja tez niby fajnie jak chłop w domu ale jak już jest to drażni bo plan dnia psuje:-D:-D:-D:-D
ale my się teraz tak mało widzimy że jego wolny dzień który mozemy wspólnie spędzić to święto:tak:

witam sie z kawusia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

gozine temu wrocilam ze szkoly,ledwo zyje.niby nie bylo tak targicznie ale i tak nie mam sily.
pogoda sie pospula:-:)-:)-:)-(ktos mi ukradl sloneczko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na termometrze -9 brrrrrrrrrrrrrrrrrr

na szczescie Weronika opatulona i lapki i stopki miala cieple jak wrocilysmy:tak::tak::tak:
dzieci nakarmione,ogladaja bajke a ja mam chwile dla siebie:tak::tak::tak::tak::tak:z kawusia i pierniczkami:cool2::cool2::cool2:

reklama
Hej
Ja dopiero teraz:tak::tak::tak:Do 10 lezalam z dziewczynkami w wyrku,pozniej zjedlismy sniadanko i bawilam sie z dziecmi:tak::tak::tak:Układalismy takie duzo lego i to zajelo nam z dwie godzinky:szok::szok::szok:Polozylam mlode spac ale cos Im to nie wychodzi-marudza i stekaja a widze ze sa spiace:no::no::no:
Wiec ja siedze teraz z capucinko i pozeram sobei pierniczki truskawkowe:tak::tak::tak:
Bylam z Dominikiem w sklepie,taka ulica szlam ktora nie chodzilam chyab z dwa tygodnie a tam takie zaspy sniegu ze szok:szok::szok::szok:Normalnie wyzsze od Dominika:szok::szok::szok:

Do góry