reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez właśnie bym chciała na kompie zobaczyc!!!

Staram się z M trochę częście wychodzić jak jeszcze dzidzi nie ma bo potem to pieluchy i rozkoszny zapach małego człowieczka mmmmm ale by było miło...
oj ile ja bym dala zeby pojsc do kina ostatni raz bylam jak chodzilam do gimnazjum chyba 1 klasy bo kino jest tylko w grudziadzu 25 km ode mnie:-(

reklama
suzi - ja jestem naprawde bardzo zadowolona . nie ma problemu z badaniami i wizytami:tak:

No mam nadzieje ze tam przejde,teraz musze wybrac jaka przzychoodnie !

U mnie też jak na razie efektów nie ma. Siedzę i oglądam Majkę i też bym tak chciała zajść może nie w taki sposób i z innym dawcą(raczej ze swoim M).Co Ci w tvn nie wymyślą aby była oglądalność.:-D:-D:-D
Ja tez własnie to ogladam,takie zajscie to bajka!!!!;-)Trzeba isc na kasting i bedzie bejbe:tak:

Staram się byc dobrej mysli, może to będzie Ten rok choćbym dopiero w grudniu zaszła

Robin ja tez wierze ze ten rok bedzie owocny:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja wcinam bajaderke :-p tesciowa zrobila ale baaardzo bym chciala zjesc chleb z salata i pomidorem o matko duzo bym dala za chociaz 1 taka kanapke

dziewuszki wcinam loda calypso :zawstydzona/y: ach taką miałam ochotę masakra :tak:

Robin damy rade w tym roku obiecuje:tak:
Damy damy w końcu mamy siebie!!!
Ja sie ostro zabiorę za te badania przycisne tego ch... lekarza i przestane tyle o tym myslec lepiej skupie się na odżywianiu

A co do loda to u mnie juz widac że zaciażyłam dzisiaj ogórek kiszony popijałam kawą mmm pychota hihi

Puk puk wieczorowo. ;-)

Stwierdziłam,że testu jutro nie robię. ;-) Dostałam popołudniu jakiegoś niewielkiego plamienia beżowo/brązowego. Nie wiem... Albo to od tego szaleństwa na śniegu,a później bieganinie po mieście albo .. kolejny cykl przed Nami. ;-)
Poczekam do soboty. :-) Na liście mój test jest nieaktualny. ;-)

Ja sie ostro zabiorę za te badania przycisne tego ch... lekarza i przestane tyle o tym myslec lepiej skupie się na odżywianiu

A co do loda to u mnie juz widac że zaciażyłam dzisiaj ogórek kiszony popijałam kawą mmm pychota hihi
Kiedy nie chwaliłaś się, czy ja coś nie doczytałam?:confused:

U mnie też jak na razie efektów nie ma. Siedzę i oglądam Majkę i też bym tak chciała zajść może nie w taki sposób i z innym dawcą(raczej ze swoim M).Co Ci w tvn nie wymyślą aby była oglądalność.:-D:-D:-D
Scenarzystka jest pewnie gdzies w srod nas:cool2:

Dla mnie jak najbardziej normalne jest, ze po sledziu chce mi sie cos slodkiego:sorry2:

reklama

hehehe no proszę dzisiaj w pracy wracając rano od lekarza kupiłam sobie pączką z serem i 3 ogórki kiszone kolega z pokoju śmiał się jak szalony i mówi oj Tochna ty napewno zaciążyła :-D

Do góry