reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A ja się jakoś dziwnie czuję teraz, bolą mnie z lekka jajniki, piersi przy dotyku też, a do tego tak jakby mnie trochę mdliło, ale wymiotowac mi się ne chce. Oj, nie czułam się tak nigdy

ja w zeszłym cyklu miałam 100% objawy ciąży, mdłości, bóle podbrzusza, zawroty głowy, senność i co @ przyszła niespodziewana:wściekła/y:

trzymam mocno kciuki!!!!! :-)

ja też za Ciebie trzymam kciukasy :tak:

idź odlej piesiora i wracaj :tak:ja już spacerek zaliczyłam , pomine to że kot mi biega po klawiaturze :-Di drapie monitor za kursorem od myszy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w zeszłym cyklu miałam 100% objawy ciąży, mdłości, bóle podbrzusza, zawroty głowy, senność i co @ przyszła niespodziewana:wściekła/y:

ale ja już jestem prawie 3 dni po terminie @. Nigdy mi się to nei zdarzyło. Przytulaliśmy się nawet 2 razy z mężem by wywołać ewentualną @ , ale nadal nic. Jakby miała przyjść to by przyszła, tak zawsze było

ale ja już jestem prawie 3 dni po terminie @. Nigdy mi się to nei zdarzyło. Przytulaliśmy się nawet 2 razy z mężem by wywołać ewentualną @ , ale nadal nic. Jakby miała przyjść to by przyszła, tak zawsze było

Kobito to na co Ty czekasz!!!!??????:confused:ROb testa(najlepiej rano) i pisz tu ładnie o pięknych II kreseczkach:tak:

dziewczyn ki ja uciekam, cos mnie mdli..... chyba po Big Macu:-D
nie piszcie za duzo:-) bo jutro nie nadaze z czytaniem
dobrej nocki, owocnych staran i pozytywnych wynikow dla testujacych
papa

to kochana smailo rob test ale dla pewnosci zrob go z porannego moczu albo idz na bete jesli masz taka mozliwosc ale napewno bedzie dzidzia :)

reklama
W tym problem,że robiłam już 2 i oba negatywne, co prawda robiłam je popołudniu, ale do rana już wytzymać nie mogłam, więc mocz mógł być rozcieńczony, bo ja wogóle baradzo dużó sikam i pije

to zrób rano albo śmignij na bete!!!:tak:

i jeszcze jajniki zaczynaja bolec.... moze owu sie zbliza....
musze M zagonic do pracy:tak:

niech mobilizuje wojsko:-D i do roboty :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry