reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
nic nie zrobisz Tygrysie :-D zobaczysz malenstwo i bedziesz wiedziala jak dac na imie :tak: :-D

Tygrysku nie przejmuj się. Imię samo przyjdzie z czasem.Pamiętaj, że nic na siłę :-)

oj dziewczyny mam nadzieję, bo co jeśli nie??:confused: możliwe jest w ogóle takie coś?? że leżałby koło mnie maluszek własny synek a ja nie wiedziałabym jak go nazwać??:confused::baffled:

ja jednak tez tak slyszalam i sama tak zrobie :tak: bo jak ma to pomoc to trzeba tak zrobic :tak: a podobno caly styczen ma byc bardzo lodowaty :szok:

o kurcze, to jednak chyba spakuję mężowi grubszy kocyk (bo spakowałam cienki na wyjście):shocked2:

Oj, ciekawska z Ciebie Bestyjka, ciekawska :-D:-D:-D

bo wiesz te maluszki są taaaakie słodkie:sorry2:
hehe ale jak ja będę wychodzić to będe zazdrośnie kryła maluszka przed innymi ciekawskimi:-p albo właśnie będę się nim chwalić:-D

No i dobrze,że każda z nas ma normalne podejscie ..no cóż takie życie i uroki ciąży..ważne że dzieciątka zdrowe a to czy mama ma rozstępy naprawde nie ma żadnego znaczenia..nasze kruszynki i tak bedą nas kochac takie jakie jesteśmy;-)
kurde mnie dzisiaj taka zgaga męczy..piję mleko,wziełam rennie..i mija na chwilę tylko:zawstydzona/y::-(

a mi moj gin powiedzial ze mam rozwarcie 0,5 cm i szyjka trzyma ale sie skraca :szok: i ze i tak i tak moge zaczac rodzic w kazdej chwili :szok: bo to moja pierwsza ciaza :szok: i daje mi tydzien gora :szok: :szok: :szok:
ale bedzie dobrze !!!! :-D nastawienie mam pozytywne jak cholera

no ciekawe jak to będzie w rzeczywistości:tak: może wciągu tygodnia urodzisz, a może dopiero za..trzy??:szok: tak czy tak - będzie dobrze, trzymam kciuki:tak:

Ja też nie miałam tego wymazy robionego.
I moja gin nic nie wspominała o tym, że będziemy coś takiego robić, więc nie wiem :dry:

no właśnie też nie wiem... na stronie szpitala w którym chcę rodzić też tego nie wymieniają że trzeba mieć więc może sobie odpuszczę tę "przyjmność":confused:

Joasiu ja cały dzień żuję gumę..wszystko przechodzi na chwilę i zaraz znowu zaczyna mi sie aż żółcią odbijac..fuj wiem że obrzydliwa jetsem ale ta zgaga mnie już dobija:-(mała chyba będzie na całym ciele owłosiona:-D bo ponoc jak zgage sie ma to dziecku włoski rosną:-D

Oleńka mi pomaga kakao, bo nie lubię mleka.

Co do rozstępów to powiem szczerze, że nie zwracam na nie większej uwagi. Mam ich trochę, ale ja się nigdzie nie rozbieram:-D, mam uczulenie na słońce więc latem go unikam, a poza tym mam już swoje lata, mężowi się podobam, dzieci mnie kochają to czego chcieć więcej:blink:. Ale oczywiście nie krytykuję tych co zapobiegają, bo może mnie któraś źle zrozumie:sorry2:

reklama
Do góry