reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczyny macie moze jakies namiary na niedrogie-tanie noclegi w Zakopcu???

sundey ja płaciłam po 45 zł za dobę, ale to obok Zakopca. taniej to nie wiem czy znajdziesz?

a od nas dopiero goście wyszli. :dry: był brat cioteczny mojego M z żoną i dzieckiem. Jejku jak mnie denerwuje jak matka nie reaguje co dziecko robi. Hubert poszedł spać (bo on chodzi tak koło 20.00), a ten drugi lata mi po domu, szarpie za drzwi gdzie spał Hubert i wydziera się. :wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y: a matka nic. Zero reakcji. do tego poplamił mi wersalkę czekoladą i nalał na dywan w korytarzu (jak mu zmieniała pampersa to go puściła z gołą d***) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Miałam już jej zwrócić uwagę, ale szybko poszli.

reklama
Wpadlam na chwile.....
No to maltanka,niezlych gosci mialas:sorry2:...mnie tez takie mamusie denerwuja....
Moją Karoline dzis wieczorem( wczoraj zreszta tez)ktos chyba podmienil ,darla sie jak opentana.....:szok:....tylko na raczkach bylo dobrze:baffled:
Jesc nie chciala(od 17 nic nie jadla) i na glodno poszla spac,oczywiscie na raczkach zasnela,co nigdy jej sie to nie zdarzalo:no:...juz i temperature mierzylam,no i normalna byla,brzuszek nie powinien bolec,bo kopke robila....mysle ze moze to zeby ja tak mecza,no bo co innego?

maltanka znam takich gości, ja tez kiedys mialam takich tylko ze trzy dni:baffled::baffled::baffled: (a ile mial lat ten dzieciak?)

Witam wszystkich niedzielnie!:-)
Siedze przy kawce, a powietrzu cos wisi-miedzy mna a M.wrrrr....!:wściekła/y:

witam się i ja:-):-)
nalatałam się wczoraj do tego stponia że wieczorem myslałam że rodzić zacznę tak mnie brzuch bolał, ale przeszło.
pojechaliśmy wczoraj z małżem do OBI bo stwierdził że będzie robił listwy przyblatowe w kuchni, akurat w sobotę kiedy ja się wziełam za kucharzenie:szok::-D no ale zrobił i jest ok, ja jeszcze upiekłam ciasto potem chlebek, w miedzyczasie obiadek... a potem padłam

maltanka to goście udani, a matce się dziwię, że się tym dzieckiem nie zajęła

sunday_ moja koleżanka szuka noclegów w zakopanem na stronie internetowej (noclegi zakopane) płaciła tak od 40 zł za dobę

idę kawusie robić:tak::tak::tak:

I ja sie witam:-)

maltanka wspolczuje ci takich gosci...
mandziula wiesz ja tez dzien przed rozwiazaniem bylam na zakupach w Obi:-)
anet15 moja tez czasem tak ma i nie mam pojecia czym to jest spowodowane.Twojej Karolince moze faktycznie zabki sie zaczynaja :-)

A ja nie wiem co sie dzieje odkad probuje przejsc z Nan H.A na Nutramigen ( mieszam jej np.3 porcje nana i 1 nutra) mala zaczela od nowa ulewac i prawie ze wymiotowac...a jak byla na samym Nanie to ulewanie minelo jak skonczyla miesiac..dlatego teraz sie dziewie tym ze od nowa ulewa...chyba Nutramigen jej nie sluzy a po za tym bardzo jej sie odbija i cofa mleko:wściekła/y::szok:

Marta1981 dobrze Ci z mezem! Moj to mi powiedzial dzisiaj "ze mam dwa dni na wykazanie sie a nic z tym nie robie"!A teraz pyta o co mi chodzi? Strasznie mi sie przykro zrobilo!:-(

mandziula ja tez szukam na takich stronach,jest ich mase w necie. pytam bo wolalabym taki sprawdzony nocleg,a nie tak w ciemno. Mam juz jeden na oku -namiar od kolezanki byla juz tam dwa razy.

sunday_ nie przejmuj sie chlopy tak maja.Moj tez czasem cos palnie i mi przykrosc zrobi a pozniej nie ma pojecia o co chodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szkoda abys klutnia psula sobie niedzielny odpoczynek.

moj chłop też tak ma, najpierw coś powie a potem się dziwi że się nie odzywam:no::no: widać to taka cecha chłopów

sunday_ to z noclegami nie pomogę bo ta moja kolezanka za każdym razem nocuje gdzie indziej

reklama
Do góry