reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Od rana włączyłam żelazko zamiast kompa;-) Teraz robię obiadek. A. usypia Zuzię. U nas takie wiatrzysko że szok:szok: Zuzia od rana puszcza bąki i za każdym razem pampers brudny-tak jakby biegunkę miała:baffled: Jeść nie chce-ugotowałam jej rosół z lanymi kluskami i troszke zjadła:tak:
Fotkę wstawię jak znajdę kabel od aparatu:sorry2:Nie wyszło tak jak chciałam ale zawsze inne samopoczucie:tak:Kupiłam m.in taki kolor
Londa Color Farba do włosów nr 45 - Czerwień Owocu Granatu
Hehe, wściekły ale słabo widać bo pasemka cieniutkie:sorry:

Ostatnio pani psycholog pyta ile ZUzia ma miesięcy to mówię że 1 rok i 8 m-cy. A ona do mnie że 18 m-cy i że źle liczę:wściekła/y::wściekła/y:. Zgłupiałam i teraz tak licze że 20 m-cy a ona chyba liczyła że rok ma 10 m-cy.:szok: A jest z maja 2008.
Kolorek fajny jak na pasemka:tak::tak::tak:Teraz czekamy na fotki

To Twoja Zuzia jest rok mlodsza od moich laseczek:-):tak:A ja myslalam ze jest strarsza

reklama
oj dowikla to musiało boleć :tak::tak::tak:

my bylismy na dworze dziś z 1,5h,Oliwka się wyszalała,bo przyjechały dzieciaki siostry więc mozecie sobie wyobrazić co się działo,co chwilę sie tarzali w śniegu,rzucali sie kulkami,ganiali sie ,normalnie istny szał :tak::tak::tak::tak:

w domu to samo istne szaleństwo :tak::tak::tak:

Załączniki

• P1000518.jpg
    P1000518.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 39
  • P1000519.jpg
    P1000519.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 43
  • P1000520.jpg
    P1000520.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 40
  • P1000521.jpg
    P1000521.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 46
  • P1000526.jpg
    P1000526.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 39
  • P1000527.jpg
    P1000527.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 37
  • P1000531.jpg
    P1000531.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 41
  • P1000537.jpg
    P1000537.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 39
AGNES
Wlasnie ze nie bolalo:szok::szok::szok::szok:

Foteczki super:tak:Widac ze Oliwka lubi sie bawic z dziecmi:tak:I jak szaleli:-)Kurcze za kazdym razem jak dodajesz zdjecia to jest coraz wieksza:szok:albo mi sie wydaje:-);-)
A na ostatnim zdjeciu to mi przypomina mariah Carey:tak::tak::tak:

czesc

przelecialam posty
dziewczyny fotki extra a to z samochodem zajefajne, ma sie pomysly:-D
Wczoraj na urodzinkach bylo fajnie
Zaraz jedziemy do mojej kuzynki wiec lece sie ubrac i poczesac bo ja jeszcze w pizamce a co:-p

Witam i ja:-) na śniadanko wsio naszykowane tylko niech hrabia wstanie:tak: i zrobi bo niedziela należy do niego:-p;-):tak::-D:-D.

Z M.oglądaliśmy "Amerykańskie ciacho - żadna rewelacja.
Agnes,ślicznie Oliwcia bawi się ciastoliną:tak::-),Olek swego czasu ,jak zaczęli reklamować Moon Sand-księżycowy piach chciał żeby mu kupić ale jak zobaczyłam cenę :szok::shocked2:to zwątpiłam:sorry2::baffled:.A ta ośmiorniczka naprawdę super:tak::cool:.
Miłej niedzieli wszystkim i tym w domciu i tym w pracy:-):-).
Dobrze,że nie kupiłaś,bo przeklęłam to cholerstwo.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszędzie tego pełno było.
Młody ma jeszcze 3 paczki kolorowego moon sand ,ale nie pozwalam małemu tego nawet otwierać.:no: Niech poczeka do wiosny,to na tarasie będzie się tym bawił.:-D:-D:-D Ta piaskownica od kompletu to totalna porażka.Nie dość ,że mała,to jeszcze to dziadostwo jak się w rzepy w czepi to rzepy nie trzymają.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I ja witam sie niedzielnie:-)
Dzisiaj mialam ciezka noc bo jakos nie umialam spac a do tego mlodzi za wczesnie mi wstali:no::no::no:Na dworku nie bylismy bo niby jest tylko -2 ale tak wieje ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok:Dziewczynki juz w wyrkach i jak sie obudza to idziemy na obiad-aczkolwiek juz mi sie jakos odechcialo:no:
Ja pije capucinko i "probuje"serniczka ktorego wczoraj zrobilam:-);-)

A tak wogoel to w nocy mialam czolowke z drzwiami.Obudzilam sie na siku i najpierw poszlam zobaczyc czy dziewczynki sa przykryte.I nie myslac czy drzwei sa zamkniete,czy otwarte ruszylam na korytarz.No a drzwi byly tak pol na pol ze akurat weszlam w twarza w sam kant.Nawet mnie nie zabolalo ale tak mi krew leciala z dolnej wargi ze szok.I tylko patrzylam czy moja kielnia jest w calosci hehe
współczuję kiepskiej nocki
kielnia mnie powaliła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj dowikla to musiało boleć :tak::tak::tak:

my bylismy na dworze dziś z 1,5h,Oliwka się wyszalała,bo przyjechały dzieciaki siostry więc mozecie sobie wyobrazić co się działo,co chwilę sie tarzali w śniegu,rzucali sie kulkami,ganiali sie ,normalnie istny szał :tak::tak::tak::tak:

w domu to samo istne szaleństwo :tak::tak::tak:
Super zabawa była jak widać :tak::-D:-D:-D

a to jest moje ulubione zdjęcie dzisiejszego dnia :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja księżniczka :-):-):-):-)
super

A to moja Wiktoria w Dominika aucie

super.Ona to ma pomysły :szok::szok::-D:-D:-D

A ja się chwalę.
Dostałam pierwszą 6 w historii szkoły za referat :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
pisałam o kulturze,ludności i obyczajach Chin:tak:;-)
Cała geografia zaliczona też na 6 ,no dziś fruwam z radości,bo jeszcze z odpowiedzi z matmy 5 mi wpadła tuż przed wystawianiem ocen i egzaminem semestralnym.
Też się przyda do całości.:tak:
Dobra babencje spadam,bo jutro księdza mam,właśnie się dowiedziałam.:szok::szok::szok::sorry2::sorry2:
Miłego popołudnia

reklama
Witam niedzielnie i wieczorowo, prawie. Cimno to wieczorowo:-)

Lunka, Marta jest z Chełma :tak: Jest na mapie :tak:
:zawstydzona/y:

Lunka ja po takiej nocy to bym pewnie z domu bała się wyjsć..a czemu na policję od razu nie dzwoniłaś???? Masakra.....boisz się dzisiejszej nocki???
no powiem Ci, źe w nocy 2x sprawdzalam, czy zamknięte drzwi. A jak sobi epomyśle ile razy rano sie okazywało, że klucz w zamku ale drzwi otwarte:szok:

Ide powoli nadrabiać.
P dziś mam nocke wiec wpadnę napewno

Do góry