reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

My dziś byliśmy na wizycie. Miało być szczepienie ale ze względu na biegunkę małego nie odbyła się... tak juz tęskie za normalną kupką małego. Dostał smectę i coś jeszcze - nie pamietam nazwy . No ale waży jak dorodny samiec. Jutro kończy 2 miesiące i waży 6390 ;-)

reklama
My dziś byliśmy na wizycie. Miało być szczepienie ale ze względu na biegunkę małego nie odbyła się... tak juz tęskie za normalną kupką małego. Dostał smectę i coś jeszcze - nie pamietam nazwy . No ale waży jak dorodny samiec. Jutro kończy 2 miesiące i waży 6390 ;-)
No to widzę ze wiecej wsród nas takich dorodnych okazów jak moja Sonia... :-p

No właśnie duża dziewczynka z niej:tak: ale takie maleństwa pulpeciki są słodziutkie.Każda fałdka do schrupania:tak:
Wiesz co, może nie jestem obiektywna ale ja nie widze jakoś zeby ona spasiona jakaś była... raczej proporcjonalna tylko że duuużżżaaa jak na swój wiek i na starszą wygląda..
Mi tam lekarka mówiła żeby sie nie martwić - jesli dobrze karmimy (czyt. nie przekarmiamy) a pociechy rosną i są zdrowe to dobrze, a że większe od innych - ludzie przeciez nie są jednakowi i na iluśtam zawsze zdarzy sie ktoś wyższy lub tęższy od innych itd.... :sorry2:
Poza tym to moze sie jeszcze 100razy zmienic na przestrzeni lat..

Ja ide w czwartek na wazenie z okazji 2 miesiaca i jesli dalej przybiera tak samo to bedzie gdzies 800 g wiecej od ostatniej wizyty 7.01 czyli jakies 6600g :szok: ale mam nadzieje ze nie :szok:

Wiesz co, może nie jestem obiektywna ale ja nie widze jakoś zeby ona spasiona jakaś była... raczej proporcjonalna tylko że duuużżżaaa jak na swój wiek i na starszą wygląda..
Mi tam lekarka mówiła żeby sie nie martwić - jesli dobrze karmimy (czyt. nie przekarmiamy) a pociechy rosną i są zdrowe to dobrze, a że większe od innych - ludzie przeciez nie są jednakowi i na iluśtam zawsze zdarzy sie ktoś wyższy lub tęższy od innych itd.... :sorry2:
Poza tym to moze sie jeszcze 100razy zmienic na przestrzeni lat..

mary myslę za toduzlezy od tego jacy duzi sa rodzice;-) my oboje mamy po 180 cm wiec sporo, filigranowa to ja nie jestem wiec ma po kim dziedziczyc. :tak:

dziunka , kamcia dajcie koniecznie znac jak tam z waga waszych maluszków:tak:

reklama
mary myslę za toduzlezy od tego jacy duzi sa rodzice;-) my oboje mamy po 180 cm wiec sporo, filigranowa to ja nie jestem wiec ma po kim dziedziczyc. :tak:

dziunka , kamcia dajcie koniecznie znac jak tam z waga waszych maluszków:tak:

Dokładnie :tak: Skoro mama (czyli ja) 182cm i ok 85kg na początku ciąży (standardowa moja waga to 82kg) a tata 180cm i tez ok 85kg na początku ciąży to po kim ona miała by być mała...? :-D

Do góry