reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

I znów się sprawdza "nie wszystko co droższe to lepsze"

W smyku są śliczne niedrogie kompleciki dla dziewczynki, aż miałam ochotę kupić, ale mała już ma tego tyle, ze musiałam się powstrzymać, a strasznie ciężko było :-(.

reklama
dziewczyny te pamki zakładane ja używałam jak młody chodził a raczej biegał i łatwiej było go w to włożyć niz połozyc i zakleić w zwykłe i przy bieganiu na tyłku sie lepiej trzymało - przy kupie rozrywa się boczki, tyle że ja używałam babydreama z rossmanna - byłam bardzo zadowolona bo dla biegające 1-2 latka były o niebo lepsze od pampów

Ja pisałam Baska o tych orginalnych pampersa -nie polecam za luźne gumki i za szybko przeciekają a rozerwać nie jest łatwo bo faktycznie na opakowaniu jest instrukcja jak to sie robi ;-).Nie wiem może inna mama wypróbuje i będzie miała inne zdanie:tak:Ja jestem zła jak nie wiem na nie bo mam teraz 2x wiecej prania no i nie lubie niespodzianki w postaci koopy na spodenkach

Aaa, myślałam że do tego na Kabatach :tak: to mogłybyśmy się spotkać na zakupkach ;-)
Bo Ty chyba gdzieś przy Polach mieszkasz nie?? :-p
Nie KARINCIA ja Rembertów. Na Polach mieszka GOSIA72:tak:

Chogata a pampki nie sa czasem dla dzieci juz chodzacych?Bo myślalam kupić dla Mateusza ale sa drozsze i sama nie wiem
KASIA ja ich używałam jak Aniela uczyła się sikać na nocnik. Bo jako takie do użytku codziennego są beznadziejne, raczej jako takie "łapacze awarii" jak się na nocnik nie zdąży. Tyle, że o niebo lepsze i tańsze były takie pielucho-majty z Tesco. Bo pampki potrafiły też Anieli dupkę odparzyć.

czy ubranka z tesco są na prawdę takie dobre? :-) jutro jadę do Gdyni do mamy i skoczę do tesco a muszę Małej pajace kupić :-p więc polecacie? ;-)

Gatunkowo bardzo dobre. Czasami w bodziakach robi mi się wielki dekold, ale zależy jak trafie. Reasumując: polecam...

Zaluje ze u nas Tesco nie ma:-( Kazda go tak chwali... U nas jest cos podobnego MAXI ICA ale tam wcale nie jest taniej niz w normalnych sklepach...:dry:

W tesco tez nie ma tanio...pamietam ile tam kiedys pieniedzy zostawilam:szok::no:

Chociaz...zawsze wchodzac do duzego sklepu kupi sie chyba wiecej...u mnie ani tesco ani nic na krztalt tesco...nawet reala nie mam w poblizu...jeden najwiekszy sklep w promieniu 20 km. to kaufland:dry::shocked2:tylko w odroznieniu do polskiego to w niemieckim jest TANIO

reklama
Racja mju :tak:
Przepraszam za pomyłkę :zawstydzona/y:
Szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy bo fajnie byłoby się spotkać :tak::-p
KARINCIA jak się tylko trochę cieplej zrobi to ja bardzo chętnie na jakiś spacerek się wybiorę - bo teraz Antek źle znosi podróż w samochodzie - ale to ze względu na kombinezon. Ale jeśli byś miała ochotę już teraz do nas wpaśc to ZAPRASZAM!!!

Do góry