Witam wieczorową porą:-)
Wróciłam z wizyty i same wspaniałe wiadomości:-)
Synek rozwija się prawidłowo, lekarz wykluczył na tym etapie ciąży jakiekolwiek wady:-) serduszko, żoładek watroba wszystko ok
duzy juz z niego chłopak:-) bo i płeć się potwierdziła w 100%:-) a to wymiary syneczka:
BPD wymiar dwuciemieniowy główki - 53,58mm
HC - obwód główki - 200,03mm
AC - obwód brzyszka - 165,79mm
FL - dł. kości udowej - 37,87mm
długi - 22 cm
waga - 460
miałam USG 4D - i byłam zachwycona - nosek ma po mężu:-) filmik też nagrany:-)
ale jestem szczęśliwa
spróbuję jeszcze dzisiaj wstawić zdjęcia:-)
teraz jeśśśććććććć:-):-):-)
Wróciłam z wizyty i same wspaniałe wiadomości:-)
Synek rozwija się prawidłowo, lekarz wykluczył na tym etapie ciąży jakiekolwiek wady:-) serduszko, żoładek watroba wszystko ok
duzy juz z niego chłopak:-) bo i płeć się potwierdziła w 100%:-) a to wymiary syneczka:BPD wymiar dwuciemieniowy główki - 53,58mm
HC - obwód główki - 200,03mm
AC - obwód brzyszka - 165,79mm
FL - dł. kości udowej - 37,87mm
długi - 22 cm
waga - 460
miałam USG 4D - i byłam zachwycona - nosek ma po mężu:-) filmik też nagrany:-)
ale jestem szczęśliwa
spróbuję jeszcze dzisiaj wstawić zdjęcia:-)
teraz jeśśśććććććć:-):-):-)
a jutro i gin mnie czeka i stomatolog
dziś nawet 2 razy twardniał (ale ponoc może się to zdarzać po 20 tyg)
, juz sie nie mogę doczekać mojego polowkowego, ale to chyba za tydzien lub 2
teraz mam wizyte w srode, ale to bedzie zwykle usg, chociaz i tego się doczekac nie moge
dlatego tak nam spieszno się stąd wyprowadzić. Sądzę że jeśli weźmiemy kredyt to po macierzyńskim będę musiała do pracy wracać, żal mi dzieciaków zostawiać, ale myślę że lepsze dla niech to będzie niż mieszkanie tutaj, gdzie cięgle sa "przestawiane" bo gdzies nie mają wchodzić, nie rozrzucac zabawek, bo cioci nie chce się zbierać, nie biegać bo za głośno tupią... A siłą rzeczy jak idziemy na dół do babci no to zawsze znajdzie się coś co przeszkadza bratowej... Tak więc czekam aż ten gośc wymierzy tam działkę dokładnie, bo miał nanieśc zmiany, i spisujemy umowę przedwstępną, ale spokojna będę dopiero, jak już będę to mieć