reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kilogramy ...

reklama
A mi po każdym karmieniu strasznie chce się pić i woda niegazowana idzie... jak woda :-D. PArę dni i już zgrzewkę wypijam :-D.

Też tak mam i na dodatek jem więcej niż w ciąży ale... mam od porodu -12 kg a przytyłam 3.700 w ciąży, więc już mam 8 kg mniej niż przed ciążą i wszyscy w szoku:-) A spodnie z przed z dupy lecą. Rozstępów 0 ale brzuch jeszcze nie taki :no: (skóra)

Też tak mam i na dodatek jem więcej niż w ciąży ale... mam od porodu -12 kg a przytyłam 3.700 w ciąży, więc już mam 8 kg mniej niż przed ciążą i wszyscy w szoku:-) A spodnie z przed z dupy lecą. Rozstępów 0 ale brzuch jeszcze nie taki :no: (skóra)

Fajnie....
Czemu ja nie należę do tych szczęśliwych kobiet którym waga sama w dół leci:-(

chciałam powiedzieć, że dwa tyg po porodzie z 16,5kg nadwagi zostało 4kg do zrzucenia:tak::tak:plus 5kg nadwagi sprzed ciąży i bym była całkiem happy;-);-)

Ja nie wiem ile już zrzuciłam bo profilaktycznie nie mam w domu wagi;P alemieszczę sięjuż w swoje spodnie sprzedciązy;) ale w brzuchu mam jeszcze ponad 70 cm:szok: na szczęście też rozstępów zadnych nie mam:):tak:

reklama
Do góry