reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
helena -staroświeckie...........mhm...a słyszeli o bitwie o troję i pięknej helenie,córce zeusa???:-):-):-) toż to bóstwo przecie!!!:-):-):-) mi tez się podoba imię helena...

Ja mam babcię Helenę i uważam,że to piękne imię, choc mojej babci dosc długo sie ono nie podobalo. A to dlatego ze moj dziadek mówil na nią 'Helcia" i babcia strasznie tego zdrobnenia nie lubiła. Jednak jak urodziła się moja corcia (pierwsza prawnuczka) i zaczeła juz mówic to ja ja uczylam,ze to jest babcia "Lenka" i tak jest do dzis, a babcia juz lubi swoje imię:tak::-D

dagsila, ja bym spróbowała tych pierożków...tym bardziej,że w lodówce nic fajnego na obiad nie ma...;-);-);-) co ty na to???
siedzę z nogami na biurku i patrzę,że są straszliwie spuchnięte już o tej porze!!!!!!!!!!dzwoniła pani z hurtowni-łóżeczko i komoda idki już jadą...można niebawem odebrać!!!to jest motywacja by napisać magisterkę w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo mam mały pokoik i zamiast biurka wstawię łóżeczko...innej opcji nie ma!!!:-):-):-)

dagsila, ja bym spróbowała tych pierożków...tym bardziej,że w lodówce nic fajnego na obiad nie ma...;-);-);-) co ty na to???
siedzę z nogami na biurku i patrzę,że są straszliwie spuchnięte już o tej porze!!!!!!!!!!dzwoniła pani z hurtowni-łóżeczko i komoda idki już jadą...można niebawem odebrać!!!to jest motywacja by napisać magisterkę w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo mam mały pokoik i zamiast biurka wstawię łóżeczko...innej opcji nie ma!!!:-):-):-)

nie ma jak porządna motywacja:-D:-D:-D:-D:-D

Z czego piszesz magisterke?
:-D

Ja mam babcię Helenę i uważam,że to piękne imię, choc mojej babci dosc długo sie ono nie podobalo. A to dlatego ze moj dziadek mówil na nią 'Helcia" i babcia strasznie tego zdrobnenia nie lubiła. Jednak jak urodziła się moja corcia (pierwsza prawnuczka) i zaczeła juz mówic to ja ja uczylam,ze to jest babcia "Lenka" i tak jest do dzis, a babcia juz lubi swoje imię:tak::-D

Babcia mojego M tez była Helenka i mój mężuś wspomina ze dziadek tez na nia mówił Helcia:-D :-D:-D
Mi się bardzo podoba Lenka i dzieki temu ze będzie Helanka to mozemy mówic i tak i tak.:tak::tak::tak:

reklama
Co do golenia, to ja postanowilam, ze skoto sobie nie radze, a Sz nie za bardzo garnie sie do pomocy w tej kwestii, to daruje sobie narazie te przyjemnosc. No i wytrzymalam w tym postanowieniu moze 2-3 tyg ale w niedziele juz nie moglam zniesc mysli jaka to puszcze wychodowalam i stakajac i marudzac jakos sobie poradzilam i nawet nie zacielam:-D
nastepnym razem jednak chyba skorzystam juz z elektrycznej maszynki. Co prawda nie bedzie na 0, ale zawsze cos i prosciej duzo i nie zatnie sie czlowiek na pewno:-p
Jesli chodzi o imie, to u nas za 4 propozycje: Wiktor, Bartek, Hubert albo Igor. Niby niewiele, bo odrzucilismy chyba ze 200 innych imiom (znalazlam na necie taka lista imion), ale za nic nie mozemy sie teraz zdecydowac na to jedno jedyne:no: denerwuje mnie to bardzo, bo ile czasu mozna do dzieck mowic "Mlody" albo "Maly". Jeszcze nam tak zostanie i dopiero bedzie;-)

Do góry