reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

kreatorka, takie krwawienie w ciązy to ponoć normalka - hormony i takie tam, mi lekarz zalecił brac na takie historie rutinoscorbin codziennie całe opakowanie i faktycznie odkąd biore to jakoś mniej mam takich akcji. A poza tym za krew i jej krzepnięcie odpowiedzialna jest wit. K.

Dobrej nocki Wam już zyczę!

reklama
Dlatego dobranoc wszystkim - jak zawsze jestem pierwsza:-D:-D:-D

Wczoraj to ja padłam chyba pierwsza ;-) odpłynęłam już po 20tej. :-D I wcale dzisiaj nie czuję się wyspana...

kreatorka, takie krwawienie w ciązy to ponoć normalka - hormony i takie tam, mi lekarz zalecił brac na takie historie rutinoscorbin codziennie całe opakowanie i faktycznie odkąd biore to jakoś mniej mam takich akcji. A poza tym za krew i jej krzepnięcie odpowiedzialna jest wit. K.

Dobrej nocki Wam już zyczę!

W jakim sensie całe opakowanie masz brać?? :szok: (bo zrozumiałam że 1 opakowanie w 1 dzień)

Ello;)
Serdecznie dziękuję za gratulacje;)
Ewitka-U mnie też jest przeplatanka ch dz ch dz .Mnie te wszystkie testy matura zmiana szkoł i przejscie z 3-4 czeka za rok.Syn jest w 3 tech córa w 2 gimn syn w 5 pdst i córcia w 2pdst,więc ten stres mi odejdzie przed porodem;)
Co do piersi-też mam bardzooooo duże na dodatek bardzo bolą mnie sutki,wczoraj odkryłam ze leci mi juz siara:o Też tak macie?
Przytyłam 3kg, więc jest myślę oki.
Wózek hmmm..Ponieważ maluszek ur się jak bd ciepło ,rezygnujemy z wózka z gondolą,poniewaz juz na zimę nie bd potrzebna gondola ,malenstwo bd chciało na pół leżąco oglądać swiat.Podobają mi się wózki z nosidłami tzw. torbą,jest bd praktyczny a i ceny w miarę przystępne;)coś w tym stylu--->
HIT ZESTAW SKRZAT YARIS KOŁA POMPOWANE+TACKA (879405793) - Aukcje internetowe Allegro.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki;)

Witajcie.
Ja dziś nawet dosyć wyspana jestem:tak:Wczoraj wieczorem odgrzałam sobie zupę warzywną z poprzedniego dnia i zjadłam 3 talerze:szok::szok::szok:mój mąż się śmieje że powoli zaczynam być jak odkurzacz:-pNa to oczywiście niestworzone ilości faworków:-)jeszcze trochę i będę jak słoń:szok::baffled:

A dziś ma wpaść do mnie koleżanka. Poznałaśmy się na ... sali poporodowej hihi bo tego samego dnia rodziłyśmy:tak:Teraz życie jej się komplikuje:-(ciągle jakieś problemy, a przedwczoraj jej mąż się wyprowadził:-( Nie bardzo wiem co jej powiedzieć, ale może tak po prostu sobiue poplotkujemy...poczuje się trochę lepiej:confused: Zobaczymy.

Olimpia72 śliczny wózek, mnie się też podobają wlaśnie takie:tak:tyle że ja nie kupuję bo mam po synku wlaśnie bardzo podobny do tego w kolorze ciemnej zieleni. Byłam bardzo zadowolona z niego : stabilny, dość lekki, wiele funkcji i lekko się jechało:-)

Miłego dnia Wam życzę;-)

W jakim sensie całe opakowanie masz brać?? :szok: (bo zrozumiałam że 1 opakowanie w 1 dzień)
Hahahaa...faktycznie tak to napisałam...to chyba z powodu późnej pory:tak:. Oczywiście codziennie po jednej sztuce aż do końca opakowania.

Tak w ogóle to dzień dobry moje miłe!:-)
Dzisiaj zapowiada się fajny dzionek bo ze znajomymi jedziemy do Wrocławia na Avatara!:-)

Olimpia72 super jest ten wózeczek! powiem Ci że z tych wszystkich które do tej pory oglądałam podoba mi się najbardziej a jaka ładna cena! Właśnie o to mi chodziło. Nie chcę przepłacać, nie ma takiej potrzeby. A jeśli chodzi o gondolę to też masz racje... latem mało praktyczna a później zbyt mała. O którym kolorku myślałaś? ;-)

Witam dziewczyny rano,
Mój mąż poszedł na popołudnie do pracy i niestety mnie obudził:-(
Tak to bym sobie jeszcze pospała conajmniej do teraz, no ale trudno, przynajmniej wynagrodził mi to śniadaniem do łóżka:-):-)
Dzięki za radę, bo znowu poleciała :wściekła/y: muszę chyba całą tą krew "spuścić" bo inaczej sie nie położę :dry:
A wiesz od czego konkretnie to osłabienie? Brak jakiejś witaminy czy jak??

Ja nie mam pojęcia skąd to się bierze. Ale gdzieś znalazłam
"Krwawienia z nosa w ciąży są zdecydowanie częstsze niż poza nią i dotyczą około 10% ciężarnych. Przyczyną jest rozszerzenie naczyń krwionośnych śluzówki nosa w ciąży a także osłabienie ściany naczyń. Jest to wynikiem zmian hormonalnych, jakie zachodzą w organizmie podczas ciąży."

Witam. Ja po wizycie. Z dzidzią ok. Dostałam skierowanie na krzywą cukrową 75g- bleee. Teraz odliczanie do następnej soboty, kiedy to zobaczę synusia w 3D.
Witam też nową mamusie.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt.
I od razu też mówię dobranoc, bo miałam męczący dzień.

Gratuluję udanej wizyty.:-) Właśnie mi przypomniałaś że termin robienia tej krzywej ckrowej zbliża się nieubłagalnie... bleeeeeeeeee...........

Ello;)
Serdecznie dziękuję za gratulacje;)
Ewitka-U mnie też jest przeplatanka ch dz ch dz .Mnie te wszystkie testy matura zmiana szkoł i przejscie z 3-4 czeka za rok.Syn jest w 3 tech córa w 2 gimn syn w 5 pdst i córcia w 2pdst,więc ten stres mi odejdzie przed porodem;)
Co do piersi-też mam bardzooooo duże na dodatek bardzo bolą mnie sutki,wczoraj odkryłam ze leci mi juz siara:o Też tak macie?
Przytyłam 3kg, więc jest myślę oki.
Wózek hmmm..Ponieważ maluszek ur się jak bd ciepło ,rezygnujemy z wózka z gondolą,poniewaz juz na zimę nie bd potrzebna gondola ,malenstwo bd chciało na pół leżąco oglądać swiat.Podobają mi się wózki z nosidłami tzw. torbą,jest bd praktyczny a i ceny w miarę przystępne;)coś w tym stylu--->
HIT ZESTAW SKRZAT YARIS KOŁA POMPOWANE+TACKA (879405793) - Aukcje internetowe Allegro.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki;)

Czyli według przeplatanki wychodzi Ci teraz na syna:-):-)
Mi już siara poleciała z miesiąc temu. Ostatnio się tak zastanawiałam że to może dlatego że śpię na boku i trochę przyciskam jedną pierś i to może dlatego mi z niej leci. Bo najmocniej leciało z jednej.

Ja niestety juz nic nie mam po swoich szkrabach, no moze jakaś tetra jedna by sie znalazła, wszystko zaczynam od początku;) Podobny wózek miałąm dla najmłodszej córci i też byłąm zadowolona;)

Zdec- Mi tez własnie z jednej leci,masakra.Ale z tym ze leci to jeszcze nic najgorsze ze strasznie boli mnie sutek:o Hehe tez mi tak mówią ze wg przeplatanki bd synek,ja raczej czuję sie na córcie.3 lutego sie mam nadzieje dowiem;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dabin - witam wsród czerwcóweczek:tak:
emalia - gratuluje udanej wizyty:tak::tak:
czarna wiedźma - a ty przybędziesz na nasze spotkanie wrocławianwek? zapraszamy serdecznie:tak::tak:
Właśnie wroclawianki bo miejsce ustaliłyśmy, ale o ile pamiętam to dnia nie?? Jakies propozycje? Mi w sumie pasuje kazdy dzień oprocz wtorku godziny 14-17, bo bede miala to usg 3D. A jak Wam?
Zyczę miłego dnia wszystkim czerwcóweczkom:tak:

Do góry