reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dla Aguni-in , Agnes i wszystkich Agnieszek w dniu Ich swieta, zeby spelnily sie Wasze najskrytsze marzenia,zeby kazdego dnia swiecilo dla Was slonce i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczy wiedzma na miotle :-d:-d:-d:-d:-d
DOŁĄCZAM SIE DO ŻYCZEŃ:-D

Ja coś sie przeziebiłam ,no tski mnie katar męczy ,ze mi sie wszystkiego odechceiwa,:zawstydzona/y:
wczoraj miałam zalatany dzień,dziś trochę mniej zalatany ,asle tez muszę sie co rusz z domu wynurzać co mi nie pomaga:no:

kLAUDII w czoraj kupiliśmy strój Edmunda z Opowiesci z Narnii,czyli w lumpeksie strój dla chłopca w jej wieku,ale taki stylizowany ,na lata 40,tak mi sie wydaje,spodnie 3/4 biała koszula brązowy swetr na zamek ,czarne długie skarpetki i buty ,fajnie wyglada,a Ksawkowi strój marynarza ,na bal karnawałowy polączony ze świetem babci i dziadka,Ksawek wygląda super:tak:cieszę sie ,ze w tym roku ma strój ,bo w zeszłym mi aż głupio było ,bo sie bardzo nie postaralismy:zawstydzona/y:

ja dziewczyny odmeldowuje sie ,bo mi katar nos,a oczy łzy zalewają,nie wiem jak ja jutro do przedszkola pójdę ,dzieci zarazać:no:???

buziaki,pa

hehhehe.kac moze i nie ale z pewnoscia sie ubawilas i masz co wspominac:tak::tak::tak::tak:
moj to sam by nawet na usg z dziewczynami nie poszedl.nawet teraz.jak se go wychowalalm tak teraz mam:baffled:
ale jak widza chlopa z niemowlakiem tozawsze go przepuszcza:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
a jescze w rejestracji powiedział że przyszedł na USB:-D:-D:-D

i jescze Maks wszystko zasikał:-D:-D

Jestem i ja.:tak:Witam mroźnie:biggrin2:.
Olek odstawiony na galowo,a ja będę testować......................kawę Douwe Egberts:tak::-D:-D --zostałam wtajemniczona i przysłali próbki tej czarnej i Gold i właśnie Golda sobie z mlekiem zrobię:tak:.
Posiedzę z Wami z pół godzinki,bo do przedszkola znowu trzeba jechać na występ a głowa nie umyta i kluchy zamiast włosów:zawstydzona/y:.
No nalewałam wodę do słoika a ten pękł i przymusowe sprzątanie kuchni:wściekła/y::wściekła/y:.
Anabuba,to dokładnie tak jak pisałaś o tym kursie :tak:,a praktyki mogę mieć w tym samym przedszkolu co chłopaki będą więc super by było.:cool::cool:.
Dorotka,trzymam mocno kciuki za wytrwałość G,bo wiem co przechodzisz:-( - mój ojciec po śmierci mamy się rozpił i miał ciągi po 2-3 tygodnie,przerwa i znowu:-:)-(.
Medea,to Maksio za strażaka może robić;-):tak::-D:-D.
Wszystkim kochanym babciom
dzieci i mamusiek domówkowych
100 lat życia,dużo zdrówka
i uśmiechu na każdy d
zień

kwiaty57.gif

A dla naszych Aguś
Z okazji imienin życzę Wam:
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby przyszła)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wieczn
ie)

glitery-pl_pluszowe-misie21.jpg

Anabuba to teraz już wiem skąd ty taką figurę modelki masz i tu się z tobą zgadzam jak człowiek ma auto to trudno mu tyłek na pieszo ruszyć:tak::tak::tak:
Madziula oby katar szybko minął:tak::tak:
Medeuska oj kaca nie zazdroszczę ale wczorajszej imprezy tak:-D:-D:-D

A dla naszych Aguś​

Z okazji imienin życzę Wam:

- marzeń (żeby się spełniały)

- przyjaciół (żeby pamiętali)

- życia (żeby było kolorowe)

- miłości (żeby przyszła)

- szczęścia (żeby nie opuszczało)

- okularów (żeby były różowe)

- wakacji (by mogły trwać wiecznie)

glitery-pl_pluszowe-misie21.jpg

Dziekuje za piekne zyczenia z okazji imienin:tak::tak:
I sie rowniez przylanczam do tych zyczen dla wszystkich Agnieszek:tak::tak::tak:
Jak bym na BB nie zajrzala to bym nawet nie wiedziala ze mam dzisiaj imieniny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dzis wstalam punktualnie jak przez caly ostatni tydzien o 8 i nie moglam juz dalej spac:-:)-( Emily jeszcze spi ale napewno za niedlugo wstanie:tak::tak:
M dzis idzie po ponad 2 tygodniowej przerwie na popoludnie do roboty :tak::tak::-):-):-)

Julu właśnie powalił mnie swoim tekstem:tak::-D:-D - jakby powiedział moja sąsiadka - Tochu jesteś bezbłędny:tak::-D:-D:-D:-D - kupiłam wczoraj w Lidlu po jogurcie z kuleczkami a Julu wczoraj swojego zjadł a drugi na Olka czekał,ten go nie zjadł a teraz Jul przychodzi do mnie i pyta:MODE JODŻI:confused::-p?Ja mu mówię,że ten jest Olka a on: OLO W CZOJU JEST:-D:-D i wziął się za otwieranie.
Zmykam szykować się.
Miłego dnia:tak:.

reklama
Do góry