reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kolejne dziecko

Mój dzidziolek najmłodszy ma już 4,5 cm.;-)
Wszelkie badania OK.
Jak maleństwo cudnie machało do mamusi rączkami i nóżkami,a jakie fikało koziołki.
Teraz z kolei okazało sie,że wg. wielkości jest troszke młodsze niz mam na suwaku,ma maleńka główke.:-)

Z tych gorszych wieści,to ciśnienie znów wzrasta,ale mam leki i sie okaże.Jestem dobrej mysli.:-)

reklama
Rozalka super, ze wszystko ok z maluszkiem:-) ale ci zazdroszcze tych wspaniałych momentów...:sorry2: zycze by dziecko roziwjało się prawidłowo, było zdrowe i zeby mamusia tez czuła sie wysmienicie :tak::-)

6cm czy 4.5cm to mało ważne jeżeli jest wszystko w porządku:tak: Potem nadrobi, jak będzie miał w ogóle co nadrabiać;-) Jaka to radość jak się czyta takie rzeczy, a co dopiero jak się widzi:-) Życzę Ci Rozalko, aby sprawa z ciśnieniem się unormowała i cała ciąża przebiegała jak najlepiej:tak:

Rosmerta nie ma co zazdrościć jeżeli masz możliwość sprawienia sobie takiej niespodzianki w najbliższym czasie;-) Do dzieła:-)

Rozalka to cudownie ze z dzidzia jest wszystko ok 6 czy 4,5 to moim zdaniem najmniejszy problem teraz:tak:Az ci zazdroszcze bo lubilam byc w ciazy:tak::-) a z cisnieniem jak bierzesz leki i jestes pod dobra kontrola bedzie OK:tak:

Mój dzidziolek najmłodszy ma już 4,5 cm.;-)
Wszelkie badania OK.
Jak maleństwo cudnie machało do mamusi rączkami i nóżkami,a jakie fikało koziołki.
Teraz z kolei okazało sie,że wg. wielkości jest troszke młodsze niz mam na suwaku,ma maleńka główke.:-)

Z tych gorszych wieści,to ciśnienie znów wzrasta,ale mam leki i sie okaże.Jestem dobrej mysli.:-)

Rozalka, jak wspaniale sie czyta takie wiesci. A jak cudownie Ty musisz sie czuc -eh. Doskonale ze Dzidzia jest zdrowa. A to ze niby mniejsza niz wg suwaczka powinna byc, to tym sie nie martw. Wazne ze zdrowa.
Zycze Ci zeby jednak problemy z cisnieniem Cie ominely. Duzo zdrowia i dla Ciebie i dla Maluszka.:tak::tak::-):-)

Rozalka wspaniałe wieści:tak::-)
Najważniejsze, że z dzidziolkiem wszystko OK :tak:
Zdrówka dla Ciebie i maluszka:tak: oby problemy z ciśnieniem szybko minęły:tak:

reklama
Rozalka ciesz sie, ze wszystko i maluszka ok, a nie martw sie, ze jakiś suwaczek żle mierzy..
Masz czuć sie szczęśliwa i nie przejmować sie bzdurami..to i ciśnienie sie unormuje..

Do góry