reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko

reklama
Marzuś trzymaj się dzielnie;-) Powodzenia:tak: Dzisiaj już się spotkasz ze swoim Maluszkiem i odkryjesz kolejną "niespodziankę":sorry:
Tak sobie myślę, że wyrobiłaś się super z trójką dzieci w ciągu 3 lat;-):szok:

Martula ogromne gratulacje dla Ciebie:-)

Dzięki dziewczyny za trzymane kciuki i życzenia lekkiego porodu. Taki własnie był.:tak: Ze wszystkimi przygotowaniami trwał 2,5 godz. A tak naprawdę 25 minut. O 10.30 przebito mi pęcherz i wtedy dopiero zaczęły sie prawdziwe bóle (10 - liczyłam), potem dwa parcia i o 10.55 CÓRECZKA wyskoczyła na świat.:szok:
Od wczoraj jesteśmy juz w domku. Czujemy się świetnie (oprócz nawału mlecznego w piersiach a'la Pamela Anderson i kurczącej się macicy). Urszula Alina (imiona odziedziczyła po babciach) jak na razie tylko śpi. Na karmienie muszę ją specjalnie budzić, żeby mi piersi nie eksplodowały.:tak:
Dzieciaki zareagowały cudownie. Robert przywitał siostrzyczkę z uśmiechem od ucha do ucha, zaraz też przyniósł jej jakąś zabawkę. Ania przez chwilę stała jak zamurowana, a potem, jak to kobieta, zainteresowała się skarpetkami na nóżkach dzidziulka.:-D

Załączniki

• IMG_0986a.jpg
    IMG_0986a.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 61
Marzuś ogromne gratulacje dla Ciebie i Twojej malutkiej Urszulki:tak: Dzielne z Was Dziewczyny:-) Super, że rodzeństwo tak troskliwie zareagowało:tak: Śliczna z niej Dziewczynka i taka malusia...:sorry:
101293.gif

reklama
MArzus wielgachne gratulacje!!!!!:-):-) śliczna ta twoja córeczka i piekne ma imię (imiona):tak::-)
i całkiem sprawny poród miałas, no ale przy trzecim dzieciaczku to już gładko idzie zazwyczaj:-)

ZDRÓWKA DLA MALEŃKIEJ URSZULKI I SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY DLA MAMUSI!!!!

ale dzis dzień dobrych nowin mam, przed chwilką dowiedziałam sie ze koleżanka wczoraj urodziła też córeczkę:-)

Do góry