reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
szkoda:wściekła/y: może trzeba tylko karmić tym mlekiem, żeby przeszło? nie wiem sama, można ogłupieć...pytałaś pediatry?
ta tu dala nam leki, i to mleko..
a umowilam sie w krk w pon razem z usg bioder...
wiec zobaczymy moze cos sie dowiem sensownego...

teraz biedak zasypia na brzuszku po masazu z gola pupa....

U Nas źle :(

Michał od 1:30 w nocy do 10:00 nie spał :( co godzina na cycu, żadnych boleści ja już nie wiem :/ czy ja pokarmu nie mam czy co ?:/

Dałam mu rano bebilona 75ml wypił i znowu do cycka chciał , podziamgał 2 x i zasnął z cycem w dziobie :/ w nocy jadł ulewał raz zwymiotował chyba z przejedzenia i znowu jeśc chciał! :-( moze on ma silną potrzebe ssania nie jedzenia ? :/ albo ja De Facto mleka nie mam, dzisiaj spałam godzinę, na oczy ledwo widze :/ łapię załamke :/

witam Was dziewczyny! jestem w bardzo zlym nastroju,kurcze boje sie ze w jakas depresje popadne!! moj stan psychiczny jest bardzo zly! wciaz chodze po katach i placze! maly wciaz chce na rece a ja juz nie mam sily!!! padam! maly chyba sie przyzwyczail do noszenia i lulania. mozna go tego oduczyc??? jak on tak placze to mam wyrzuty ze jestem zla matka!!! nie wyrabiam!

ta tu dala nam leki, i to mleko..
a umowilam sie w krk w pon razem z usg bioder...
wiec zobaczymy moze cos sie dowiem sensownego...

teraz biedak zasypia na brzuszku po masazu z gola pupa....

Michał od 1:30 w nocy do 10:00 nie spał :( co godzina na cycu, żadnych boleści ja już nie wiem :/ czy ja pokarmu nie mam czy co ?:/

Dałam mu rano bebilona 75ml wypił i znowu do cycka chciał , podziamgał 2 x i zasnął z cycem w dziobie :/ w nocy jadł ulewał raz zwymiotował chyba z przejedzenia i znowu jeśc chciał! :-( moze on ma silną potrzebe ssania nie jedzenia ? :/ albo ja De Facto mleka nie mam, dzisiaj spałam godzinę, na oczy ledwo widze :/ łapię załamke :/

Biedaczki!
Nessi ważysz go regularnie? Może rzeczywiście będzie jak z moim Alusiem:confused: Też nie spał i jadł ciągle...a teraz śpi ciągle!
Kasiekkrk może dowiesz się czegoś snensownego w końcu! Ile można się męczyć? ehh...współczuję Ci szczerze:-( takie męczarnie
A próbowałaś triku z suszarką? mojemu pomagał na kolki - zasypiał chociaż...

reklama
500?:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
MATKO! Gdzie Ty chodzisz?
Ja tez jestem w trakcie leczenia zebów. juz 500 zł zostawiłam u dentysty, jeden zab to 100 zł, a mi sie zeby po ciazy posypały. jeszcze 3 do leczenia zostały:-(

Bidula:-( a smoka mu nie dajesz?

Po wizycie:-)
Wszystko ok, macica obkurczona, sex jak najbardziej:-D,krew mogę oddawać w lutym, cytologia później, a i tabletek anty nie będę brała, bo gin boi się ich mi zapisywać:-D

Prezenty dla babć kupione:-) a dla dziadka kubek,b o nic innego nie wymyśliłam:confused:
Nawet kupiłam różyczkę dla prababci w imieniu Alusia:-D
Ech u ja w sobote do gina ide... no i babcie trzeba dzis obskoczyc:tak:

Do góry