A
aga4444
Gość
ja też mam malutką manie na punkcie TT z tym że Igor smoczka TT nie chce pasuje mu z AVENTU a jeśli chodzi o butelki i odciągacz to się zgodzę że rewelacjaMartolinka - jestem mega zadowolona z laktatora i wszystich innych poduktów Tommee Tippee mam na ich punkcie lekką obsesję wszysko musi być tej firmy;-).
Edii29 a może spróbój poić z kubeczka dla niemowląt Medeli albo Avenu można ich używać od narodzin

ja się nie spotkałam ze ściętym smoczkiem do butelkiChciałam jeszcze dodac, że mam butelkę LOVI, tak polecaną przez moje koleżanki. Moja mała jej nie ciągnie, wiec podałam jej butelkę z kompletu z laktatora i też nic.
Musiałabym kupic taki kubeczek do pojenia, tyle że nie wiem jak mąż sobie z nim poradzi (tzn. kiedy będzie karmił córcię :-)). Nie martwiłabym się tym, że mała nie chce nic oprócz piersi, ale czasem muszę zostawic ją z mężem i pojawia się problem z karmieniem.
Co do smoczka to mamy z Canpola anatomiczny (taki zaokrąglony na końcu a nie ścięty), więc nie wiem czy są takie smoczki do buteleki.

A TAK W OGÓLE TO WITAJ
DZIEWCZYNY KARMIĄCE A BYŁA KTÓRAŚ Z WAS NA SOLARIUM BO JA BYM BARDZO POSZŁA ALE SIĘ TROCHĘ OBAWIAM
Ostatnio edytowane przez moderatora: