reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fajny relaks zaliczylyscie:tak:
Moze kolejnym razem zapiekanka jej zasamkuje

Niby na plusie ale i tak zimno czasami mi sie wydaje ze jest mniej niz na termometrach
Laura dzis tez rozbierala lalke nawet ja kapala i ubierala:-D

A my wczoraj z mezem zamowilismy sobie pizze i walnelismy po piwku w trakcie ogladania filmu
Fajnie spedzilismy wieczorek
Ja dzis rano sprzatalam potem bylam na zakupach.Z Laura kleilysmy, malowalysmy, kloci poszly w ruch a teraz Lali oglada swoja bajke:happy2:
Ja wstawilam do piekarnika rybke i fryteczki
Moj dzwonil ze niedlugo bedzie i ze mamy wieczorem gosci wiec jeszcze bee musiala do sklepu podejchac po jakies dwa kuraki i zrobie w piekarniku a do tego salatka i bagietki
Wodka w lodowce, winko za szklem wiec mam czym ugoscic :-D
No to zapowiada sie fajowy wieczor:tak::tak::tak:
Zdaj pozniej relacje:-p:-);-)
Macie pozdrowienia od Marty :tak::tak::tak::tak::tak::tak: cos sie jej dzieje kompem,M jej coś poprzestawiał i nie moze wejść.:tak::tak::tak::tak::tak:

a to Moja Niuńka
jak je ładnie dzisiejszą kolację,jak układa puzzle i jak dzwoni do babci:-):-):-):-) jaka minę ma przy tym przejętą :-D:-D:-D:-D
Dzieki za wiadomosc od MARTY
Super focie:tak::tak::tak:Jaka Ona grzeczniutka:szok:;-):-)
Widac ze kapiel sie podobala:tak::tak::tak:Zuzka taka zadowolona:-):tak:

DOROTA
Moje male jak sie urodzily to mialy 42 i 43 cm:tak::tak::tak:

Ja dopiero teraz bo jak brat przyjechal tak pojechal przed 22:tak::tak::tak::tak:Wiec ja szybko polozylam dzieciaki i poszlam wziasc prysznic:-):tak:Dzieciaki tak dawno wuja nie widzialy ze twardo siedzieli z nami chociaz juz bylo widac ze dziewczynki sa spiace:tak:Zjedlismy razem obiadek,brat poprzywieszal mi te lampy i tak sie zagadalismy ze nawet nie wiem kiedy nam ten czas zlecial:szok:
Teraz mlodzi juz spia a ja sie czuje mega wymeczona:szok:Wlasnie skonczylam kolacje i jeszcze troszke posiedze

Brat wniosl mi wozek do domu(stelaz) i go wymylam wc duck ,potem wrzucilam pod prysznic i teraz stelaz wyglada jak nowy:tak::tak::tak:No az milo sie na niego patrzy:-D:-D:-DMoze jutro wypiore sobie foteliki i az zal bedzie mi tym wozkiem wyjechac na dwor hehe:tak::tak::tak:
Tearz stoi u mnie w pokoju i az sie swieci

reklama
dokładnie równy rok różnicy,dokładnie ten sam dzień 23 styczeń :tak::tak::tak::tak::tak: ale różnica :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC01378.jpg
    DSC01378.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC00431.jpg
    DSC00431.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 38
Witam niedzielnie
Na niebie czerwone słońce, mała właśnie ise zbudziła, może zaśnie przy mleczku, Piciu śpi w najlepsze...
Wczoraj zamiast do tesciowej pojechaismy do mojej babci-ale byo super. Była kuzynka, którą wieki nie widzialam z dziewczynkami, młaodsza mam 5 lat ale jak bawiłą się z Wiki, włąściwie, to Wiki bawiła się z niż, no nie mogłam się napatrzeć. Aż serce rosło. I grzeczna bardzo była, nie biła, kochala, opowiadała, za raczke sie rowadzay, a óżńiej posżły do drugiego pokoju pod stół ise schowały i szeptem cos gadały-tajemnice :-D:-D:-D
Mojemu oczywiście sie nie chcialo. rzywióżł nas i odebral i tyle. Babci znów byłorzykro, ale dobrze z echociaz Oni przyjechali, to szybko o tym moim Piciu zapomniala.
I słuchacie. Jolka jest w ciąży ( z 3 a tam bida raczej ) i rzerazona poszła do ginia po tabletke ( a juz byla w któryms tam ) raz, ze okazuje sie ze są takie tabletki poronne nie tylko do 72h!!! kto o tym wiedzial? J anie mialam pojecia.
No i poszła do niego, mówi, że nie mogą sobie pozwolić na 3 dziecko i ze chce ta tabletke. On spoko, ale najierw zrobimy usg-jak jej okazał serduszko o sie poryczała. I skubaniec pyta:-Di co chce pani ta tabletke-oczywiscie odmówiła.
I cos jeszcze miałam napisać.
Acha.
Mój dziadzio w czasie wojny pisał pamiętniki, był w kilku obozach, uciekał. No i te pamiętniki zaginęły. Okazało się ze jeszcze jak Jolka była mała to znalazła to u taty i sobie po cichu przepisała. Dopiero wczoraj się dowiedzieliśmy, że jest kopia!!! No i obiecała mi to pożyczyć. Ja bardzo sie interesuję tamtymi faktami, nie tylko odnośnie mojego dziadka, więc dla mnie to jak skarb!

Łoooo, ale radocha!!!!

a ja wreszcie wzięłam się za zgrywanie zdjęć z kompa,teraz tak przejrzałam ja miałąm cały dysk D zawalony zdjęciami,to zdjęcia z całego roku 2009 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
więc czas aby to zgrać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

możecie się domyślić ile tych zdjęć,wiecie jakie sa moje możliwości co do robienia zdjęć -ich ilości :-D:-D:-D:-D:-Doj jest ich mnóstwo :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
zajmie mi to 2 płyty DVD bo jest pare filmików jeszzce :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale przynajmniej będę miec już porządek i miejsce na kompie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Przyznam Ci się, że jestem w szoku, że 2 płyty wystarczą.:-D:-D:-D

dokładnie równy rok różnicy,dokładnie ten sam dzień 23 styczeń :tak::tak::tak::tak::tak: ale różnica :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Matko, jaka różnica, a ja dziś tez sobie tak sprawdze, hihi, jak to wygląda. Jak człowiek codziennie swojego malucha widzi, to różnice sie zacieraja.

Ależ mało aktywne wczoraj byłyście-oczywiście nie ukrywam, że troszkę mnei to cieszy, bo zdążyłam chociaz zaległości nadrobić, hihi

Witam się z rana:happy2: U nas takie zimno masakryczne. Ale nie wiem ile stopni....:dry: Michał nam pospał do 8:szok: A to dlatego, że uprosił tate i nad ranem spał z nim:tak:. Dziś mieliśmy na basen iść, ale nie chce mi się jakoś.
Wasze fotki superowe, Michał jak zobaczył Julke to zdębiał i powiedział OOOOOOOOOOOOOOO:-D. Miłego poranka;-)

Mój dziadzio w czasie wojny pisał pamiętniki, był w kilku obozach, uciekał. No i te pamiętniki zaginęły. Okazało się ze jeszcze jak Jolka była mała to znalazła to u taty i sobie po cichu przepisała. Dopiero wczoraj się dowiedzieliśmy, że jest kopia!!! No i obiecała mi to pożyczyć. Ja bardzo sie interesuję tamtymi faktami, nie tylko odnośnie mojego dziadka, więc dla mnie to jak skarb!
oooo ja też uwielbiam takie rzeczy czytać i tak samo baardzo interesują mnie fakty tamtych czasów. Zazdroszczę Ci że masz możliwość poczytania sobie prawdziwej historii:tak:
A co do 3 ciaży..to gratulacje dla ginka:tak: Będzie ciężko ale dadzą rady! Życie zawsze może sięinaczej poukładać..i tego im życzę:tak:

No to widze ze troche sie wczoraj z aktywnoscia na bb ruszylo:tak:
ANKA i jak wczorajsza mala imprezka sie udala?
Z tego co ja widze to ty czesto ze zwoja LALA sie bawisz?????Kurcze normalnie
wpadne w kompleksy Bo ja to przy Tobie wyrodna matka jestem .Musze zaczac sie wiecej niunka bawic :tak:
MAMITA no i super zabawa w nowej wannie I ile smiechu:-D
AGNES kolacja slicznie zjedzona i jak sie fajnie Oliwka sama bawi puzlami;-)
A&E dokladnie nawet sobie nie wyobrazaj jak u nas zimno:baffled:
AGNES ja tez mam tyle zdjec Zmienilam kompa i tez musze zgrac zdjecia I tez sie zastanawiam czy 2 plyty dvd starcza:-p

Przyznam Ci się, że jestem w szoku, że 2 płyty wystarczą.:-D:-D:-D

Matko, jaka różnica, a ja dziś tez sobie tak sprawdze, hihi, jak to wygląda. Jak człowiek codziennie swojego malucha widzi, to różnice sie zacieraja.
luna ale płyty DVD a nie CD :tak::tak::tak::tak:
jedna płyta ma przecież 4,7GB to jest mnóstwo miejsca a jedno zdjęcie przeciętnie ok 2 czy 3 MB.a w jednym GB ile się MB mieści????? a tu jedna płyta prawie 5GB a dwie to 10GB to patrz ile miejsca:tak::tak::tak::tak: i naprawde mnóstwo zdjęć :tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie dziś rano [po 8.00 -19C :szok::szok::szok::szok::szok:
masakra :tak::tak::tak::tak:

dzisiejsza noc ma byc jeszce mroźniejsza i najgorsza czyli jak będę szła jutro do pracy to będę miaął na bank -20C jak i nie więcej.nie wiem ajk ja to przeżyję :no::no::no::no::no::no:

Oliwka dziś rano super bawiła się z Pyśką,póxniej wrzucę kolejne fotki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Agnes so super roznica Oliwki To przez rok Oli super urosla Duza dziewczynka:tak:
DOWIKLA ciesze sie ze wizyta barata udana:tak:
LUNKA to mialas wczorajszy dzien udany A dlaczego Piciu nie byl z wami????/
Dobrze ze lekarz zrobil usg i ze Jolce sie odwidzialo i nie chciala tej tabletku Dokladnie jakos to sie im ulozy A tak to pewnie mialaby wyrzuty do konca zycia

My na 15 idziemy do znajomych i ich 2 dzieci .Oli sama nie wie czego chce i marudzi:baffled:
A tak to sie nic nie dzieje:sorry2:

Do góry