reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
maborka wiem,że jest Tobie bardzo ciężko widząc swoje dziecko w inkubatorze podłączone do wielu rurek i maszyn monitorujących podstawowe funkcje życiowe...Musisz być dzielna bo nie długo będziesz mogła przytulić swojego ukochanego synka. Wierzę,że wszystko dobrze się skończy i Szymon wróci do domku zdrowy jak rybka:-) Życzę zdrówka dla Szymona i oczywiście też dla Ciebie!!!

malborka
współczuję, że tyle musisz przechodzić :-(
oby czas szybko zleciał, by Szymuś mógł być już z Wami

masz rację, my jesteśmy w lepszej sytuacji i nie ma Ci czego zazdrościć,
lepiej niech maluszki siedzą w brzuszkach do odpowiedniego czasu :tak:

bądź silna, trzymaj się dzielnie i dbaj o siebie i Szymusia
;-)
no i pisz czasem co tam u Was

maborka - dużo siły, energii i wytrwałości życzę! Wszystko będzie dobrze!!

Dziewczyny, któras pisała o zębie bolącym. W ciąży moga nam się ząbki czasem posypać, powinnyśmy przyjmowac dużo wapnia, zwłaszcza teraz, kiedy Maluszek od nas całe to wapno wyciąga. Tak więc radzę jedzonko wzbogacić o produkty z wapnem :tak:

maborka - bardzo wiele przeszliscie :-( Pocieszajace jest to, ze po deszczu wychodzi slonce i teraz jzu bedzie tylko lepiej - wiem ,ze te 60 dni to beda sie wlokly niemilosiernie, no i zawsze w sercu bedzie bol po Jasiu, ale zobaczysz - Szymus bedzie coraz silniejszy, wiekszy i z kazdym dniem bedzie przyczyna Waszej ogromnej radosci.
Sciskam cie mocno :tak:

Ja znowu zostalam obudzona przed 8:00 - Jas nie szanuje mojego wolnego weekendu :dry: pewnie wyspi sie jutro, a ja jutro o 7:00 musze znowu wstac bo poniedzialek... :wściekła/y:
No ale trudno... i tak juz godze sie z tym ze wyspie sie na emeryturze dopiero (o ile wtedy nei bede cierpiala na bezsennosc :-D)

Milej niedzieli zycze Wam wszystkim :tak:

reklama
Dziewczyny, któras pisała o zębie bolącym. W ciąży moga nam się ząbki czasem posypać, powinnyśmy przyjmowac dużo wapnia, zwłaszcza teraz, kiedy Maluszek od nas całe to wapno wyciąga. Tak więc radzę jedzonko wzbogacić o produkty z wapnem :tak:

to ja pisałam :baffled: ale u mnie bardziej to chyba dziąsło bo mi spuchło i nie bardzo mogę jape zamknąć :dry: akurat wapnia to sporo jem...bo piję dużo mleka i jem przetwory mleczne :-D

Do góry