reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

SPOJRZCIE NA TO BO JA UMARLAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ame="http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=25067"]A ja wraz z LennyLamb zabiorę was w tropiki:) - Chustoforum[/ame]

reklama
Z Was to już prawdziwe ekspertki:-) Ja na razie nie wybiegam wyobraźnią poza moją chustę elastyczną od pętelki:tak:
Jeremi niestety nie bardzo lubi być w chuście. Możliwe, że źle się motam. Jutro zrobię zdjęcie i poproszę o recenzje:)

etna rozłóż szerzej poły żeby się przy karku krzyzowały albo ściagnij cąłkiem pod kolanka. Bo to tkana chusta prawda? Więcej nie widze, mimo, ze komputer przekręcam :-) slepa jakaś jestem.
A jaka to chusta? nati?
nie mam pojęcia czy ona tkana czy nie :baffled:, ale pewnie trochę jeszcze Was poczytam i się dowiem, ale jest Natibaby :-)
Sliczna chusta. Pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to to ze maly jest za nisko, musi byc tak abys mogla go swobodnie pocalowac w czolko/glowke. Pupa nie moze yc nizej niz nasz pepek.

bardzo łądna chusta :-)
jakoś nisko masz dziecko.. ja mam zawsze wyżej :tak: ....

Dziękuję Wam bardzo dziewczynki za wszystkie rady, wszystkie wprowadzę w praktykę :happy2: jak się uda :baffled:, dobrze że zdjęcie umieściłam to już jestem mądrzejsza.
Ja to bym poszła na taie chustowe nauki wiązania, ale nie mam pojęcia czy w trojmieście jest coś takiego i kiedy :dry:

Dziękuję Wam bardzo dziewczynki za wszystkie rady, wszystkie wprowadzę w praktykę :happy2: jak się uda :baffled:, dobrze że zdjęcie umieściłam to już jestem mądrzejsza.
Ja to bym poszła na taie chustowe nauki wiązania, ale nie mam pojęcia czy w trojmieście jest coś takiego i kiedy :dry:

No to moze ze mna? Na spotkania klubu kungura? Sa dwa razy w miesiacu - Gdansk i Gdynia. Co prawda na prawdziwa nauke nie ma czasu ale z checia kazda mama pomoze sie omotac. Martolinka tez bedzie ze mna jezdzic :-)

reklama
Do góry