Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to kiedy pierwsze zajęcia i zjazd listopadowek w Gdyni ????No to moze ze mna? Na spotkania klubu kungura? Sa dwa razy w miesiacu - Gdansk i Gdynia. Co prawda na prawdziwa nauke nie ma czasu ale z checia kazda mama pomoze sie omotac. Martolinka tez bedzie ze mna jezdzic :-)
no to mam tkanąno to tkana jest :-) bo nati ma elastiki w drobne prążki.

Chęci ogromne, ale pomysłów zeroA ja mam taki problem z wiązanem elastycznej - chciałabym odchulić jedną połe żeby młodemu było łatwiej wyglądać ale nie mogę, jakoś przy szyi mam starsznie ciasne. ajkies pomysły?
Ja nawet miałam kilka ale żaden nie wystarczający

A ja mam taki problem z wiązanem elastycznej - chciałabym odchulić jedną połe żeby młodemu było łatwiej wyglądać ale nie mogę, jakoś przy szyi mam starsznie ciasne. ajkies pomysły?
Ja nawet miałam kilka ale żaden nie wystarczający
to kiedy pierwsze zajęcia i zjazd listopadowek w Gdyni ????
Wlasciwie tyle samo mam do Gdyni co do Gdańska, tylko w Gdyni mam ciotkę :-), ale moze byc Gdansk to czekam na wiesciGdzies w polowie lutego bedzie spotkanie w Gdansku. A Tobie bardziej Gdynia odpowiada?
hmm no spróbuję ale nie jestem pewna czy ten brzeg nie jest za ciasny by tak zrobić.Tez mam ciasno. Wywinac jest ciezko. Ale ratuje sie tym: jak naciagam wewnetrzna pole (dajmy na to ze to lewa), to wkladam prawa reke pod prawa pole, lapie lewa w polowie szerokosci i naciagam na Joasie do kolanka, potem naciagam druga lapiac tez w polowie szerokosci. A jak chce zeby wiecej widziala to naciagam mniej materialu - zeby przy mojej szyji bylo mniej i tez obnizam ta np lewa pole na pleckach malej. I to jej wystarcza.

teraz czekam na zielona z PL i zobacze jaka jest roznica miedzy jedna a druga ;-) 

poscielic lozko itp itd. co bylo raczej niemozliwe bez chusty ;-)
.