reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Również witam porannie,
Patipaula- mi również taaak strasznie zimno, a w domku 24stopnie, mam nadzieję że się od córy nie zaraziłam... Choć właściwie tyle witaminy C wcinam że byłoby niemożliwością (codziennie po 2 cytryny z wodą i 3-4kiwi!)
Magdzia, Ewcik- również dołączam się do trzymających ksiuki jak również do grona zmierzających do gina, ja pędzę po południu- dopiero na 17...

reklama
Witam dziewczyny:-D ja już po śniadanku...dzisiaj były parówki i oczywiście kanapki z pomidorem(to standard tak od 2 tygodni):-D
Powodzenia na wizytach życzę i czekam z niecierpliwością na wiadomości odnośnie płci:tak:

Zapisałam się na gimnastykę dla ciężarówek, ale mój M ma w tym czasie nogę i nie mam z kim chodzić:-( Idę dopiero w piątek i nie mogę się doczekać. Kupiłabym sobie piłkę, ale nie wiem, którą...Macie jakieś doświadczenia??

Cześć Dziewczyny!:-):-):-)

Witam sie po dłużej przerwie. Weekend w górach sie udał, chociaż trochę zimno było, ale jelitówka przeszła, więc już jestem w siódmym niebie:happy2:.
Wczoraj sie nioe odezwałąm, bo w pracy za przeproszeniem nie wiedziałam za co sie zabrac, ale dziś już luźniej;-).
Dziś zaliczyłam badania na cytomegalię i AFP. Jutro wyniki, więc leeki nerwik jest.

Nadrobić Was ciężko po takim czasie, ale chociaż ogólnie sie postaram, zaraz zabieram sie za czytanie;-).

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-).

Mruczka - ja też chciałabym sie zapisać na gimnastyke dla ciężarówek, ale u nas w mieście zlikwidowali, basen mam zabroniony ze względu na powracające infekcje, więc... pozostają mi spacery, ale zimno teraz... Czekam na szkołę rodzenia, ale to dopiero od 27 tyg.

Ostatnia edycja:
Zapisałam się na gimnastykę dla ciężarówek, ale mój M ma w tym czasie nogę i nie mam z kim chodzić:-( Idę dopiero w piątek i nie mogę się doczekać. Kupiłabym sobie piłkę, ale nie wiem, którą...Macie jakieś doświadczenia??

Ja tez ostatnio myślałam o tym aby zapisać się na gimnastykę dla ciężarnych, miejsce juz znalazłam-tylko jeszcze muszę się dowiedziec o koszt ich.

Cześć Dziewczyny!:-):-):-)

Witam sie po dłużej przerwie. Weekend w górach sie udał, chociaż trochę zimno było, ale jelitówka przeszła, więc już jestem w siódmym niebie:happy2:.
Wczoraj sie nioe odezwałąm, bo w pracy za przeproszeniem nie wiedziałam za co sie zabrac, ale dziś już luźniej;-).
Dziś zaliczyłam badania na cytomegalię i AFP. Jutro wyniki, więc leeki nerwik jest.

Nadrobić Was ciężko po takim czasie, ale chociaż ogólnie sie postaram, zaraz zabieram sie za czytanie;-).

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-).

Witamy z powrotem

Ja idę zjeść sniadanko: kanpeczki z wędlinką i ogórkiem kiszonym plus jajka w majonezie

To ja kompletnie w lenistwo wpadam i żadnych gimnastyk stosować nie będę... Chyba że lekarz stwierdzi że jednak łożysko się podniosło to najwyżej wyjadę do mamy na wieś ( w maju) i będę chodzić po łąkach :tak:

Witam:happy2:

U mnie od wczoraj bardzo stresująco.Szwagier znowu od paru dni daje w du....,ale wczoraj już przeszedł sam sieie:wściekła/y: M na szczęście jest spokojniutki:tak:.Chyba zdał sobie sprawę,że nie chce doprowadzić się do tego co szwagier.Nie wiem co będzie dalej,ale to wszystko naprawdę zle wygląda....najgorsze jest to,że on jest zameldowany w mieszkaniu teściów i wywalić go nie mogą.Teściowa chce podjąć inne radykalne środki.Napiszę potem na zamkniętym o co chodzi.

zuzia Witaj:happy2: W przesądy nie wierzę,więc kupuję rzeczy dla dzidzi:tak:

emih człowiek po narkozie różne rzeczy wygaduje:-D
Raz w życiu byłam usypiana,najpierw dostałam na dodatek głupiego jasia,mówiłam potworne głupoty,wstyd mi do dziś ale,że okoliczności były przykre to nie będę tu przytaczać.
Powodzenia na wizycie:happy2:

Magdzia,Ewcik trzymam kciuki za wasze wizyty:tak:

malewa Mam nadzieję,że malutkiej nie będzie bolało.Mój synek jest niestety strasznie do tyłu ze szczepionkami przez choroby.

patipaula zimno pewnie dlatego,że temp.na zewnątrz makabrycznie niska.U mnie w pokoju też nie jest za ciepło.Niby okna plastikowe,a jednak nie do końca szczelne:confused: Mamy wizytę tego samego dnia- ja też 2.02;-)

atabe jak tam dzidzia? Powtórzyły się ruchy?
O zębach słyszałam tylko tyle,że jak się śnią to pewnie dlatego,że myślałaś o nich w ciągu dnia;-)

kasik fajnie,że weekend się udał.Podziwiam Cię,że się zdecydowałaś,choć podobno w górach było cieplej przez ciepły wiatr.

Po wczorajszej przygodziem mam chyba przemrożoną twarz:baffled:Jakos dziwnie czerwona jestem,jakbym dobrze popiła;-) plamki mi powychodziłyM podejżewał alergię na coś.Mam nadzieję,że to nie zostanie już na zawsze:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie :)
Zimno brrrrrrrrrrrr u nas.
Ja dzisiaj zaniosłam mocz do badania =popołudniu mam wyniki bo jutro wizyta u ginekologa.Ciekawe czy lekarz podejrzy już czy to chłopak czy dziewczynka :)
Wieczorem mąż wraca z nart więc koniec laby hihi :)
Magdzia,Ewcik powodzenia na wizytach !!!

Do góry