Elma
Małgosia
Dzisiaj przyszedł zamówiony otulaczek, śliczny jest
Nadia właśnie nosi w nim swojego dzidziusia 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj przyszedł zamówiony otulaczek, śliczny jestNadia właśnie nosi w nim swojego dzidziusia
![]()
Dzisiaj przyszedł zamówiony otulaczek, śliczny jestNadia właśnie nosi w nim swojego dzidziusia
![]()
dziewczyny a co sądzicie o ubrankach z Primarka/ Primarku (czy jak to tam sie pisze) bo znalazłam na allegro body i inne ciuszki i nie wiem, jak one gatunkowo
jaba16 białe Body Early Days 0-3 SUPER 11 wzorów (890838101) - Aukcje internetowe Allegro
katik - to czysta ekonomia hihi, bedziesz miala bodziaki na caly rokNie wiem jak z takimi bodziakami bedzie - biale sa wiec koloru nie puszcza, ale czy po 3 praniach z rozmiaru 56 nie zrobi sie rozciagniete 68 ??? Nie wiem![]()
Ja za pranie ciuszkow zabiore sie pod koniec marca lub,na poczatku kwietnia,nie znalazlam w sklepie proszku do dzieciecych ubran,ale jest zel do prania z platkow mydlanych,wiec chyba bedzie od`powiedni:-)
dziewczyny a co sądzicie o ubrankach z Primarka/ Primarku (czy jak to tam sie pisze) bo znalazłam na allegro body i inne ciuszki i nie wiem, jak one gatunkowo
jaba16 białe Body Early Days 0-3 SUPER 11 wzorów (890838101) - Aukcje internetowe Allegro