reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Akaata - ja osobiscie Primark nie lubie. Czasem mozna cos fajnego kupic, i jest mega tanio, ale przeklada sie to na jakosc. Ciuchy nie wytrzymuja kilku pran, puszczaja szwy, ciagna sie nitki, ciuchy sie rozchodza, farbuja i traca kolor.
Nie raz cos kupie, ale z nastawieniem , ze za dlugo bankowo nie posluzy.

Nie wiem jak z takimi bodziakami bedzie - biale sa wiec koloru nie puszcza, ale czy po 3 praniach z rozmiaru 56 nie zrobi sie rozciagniete 68 ??? Nie wiem :confused:

dziewczyny a co sądzicie o ubrankach z Primarka/ Primarku (czy jak to tam sie pisze) bo znalazłam na allegro body i inne ciuszki i nie wiem, jak one gatunkowo
jaba16 białe Body Early Days 0-3 SUPER 11 wzorów (890838101) - Aukcje internetowe Allegro

ja miałam dla córci body early days, kupiłam wtedy 7 pack i byłam bardzo zadowolona:tak:, nic się z nimi nie stało i do dzisiaj je mam, teraz będą czekały na syncia aż podrośnie
(bo mam rozmiar 74)

kamisia - sliczne te ciuszki, a lezaczek tez mi sie bardzo podoba, super:tak:

ja juz niektore ciuszki popralam i poprasowalam - te co dostalam, a tych nowch jeszcze nie pralam ale zrobie to juz niedlugo:tak: jak pokoik bedzie gotowy, zebym mogla do komody czy szafki wlozyc...

reklama
Ja za pranie ciuszkow zabiore sie pod koniec marca lub,na poczatku kwietnia,nie znalazlam w sklepie proszku do dzieciecych ubran,ale jest zel do prania z platkow mydlanych,wiec chyba bedzie od`powiedni:-)

A nie macie tam proszku sensitive np. vizir ?

dziewczyny a co sądzicie o ubrankach z Primarka/ Primarku (czy jak to tam sie pisze) bo znalazłam na allegro body i inne ciuszki i nie wiem, jak one gatunkowo
jaba16 białe Body Early Days 0-3 SUPER 11 wzorów (890838101) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam może sa lekko gorsze niz tescowe ale naprawdę niczego im nie brakuje , maja tez bardzo fajne 3-paki pajacyków bawełnianych . tez miałam i tez były ok

Do góry