reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to witam ledwie zywa:szok::-D:-D:-DTak szalalam z dzieciakami ze szok:szok::szok::szok:Nawet nie sadzilam ze mam tyle energii;-):-DAle teraz mnie wszytsko boli i zoladeczek domaga sie kolacyjki:-D:-D:-DSiostrzeniec zostaje do jutra bo siora nie ma co z Nim jeszcze jutro zrobic:no:

Na spotkanko to ja bym sie chetnie pisala i najlepiej bez dzieci:tak::tak::tak::tak:Ale czy to realne:confused:

reklama
kurcze to juz ta godzina a ja kawy nie piłam
ma któras chęć na kawke..... to zapraszam

Olcia a ja coś słodkiego zapodam;-):tak:
737.jpg
page373_4.jpg
ale pysznosci zapodalyscie
Co do tej kasy to zgadzam sie w 100%:tak::tak::tak:

My bylismy z pol godzinki na podworku i nawet w sloneczku bylo fajnie:tak::tak::tak:Dzieciaki troszke pobiegaly i teraz dziewczynki juz spia:-):tak:
Chlopacy graja w spadajace malpki wiec mam czas na kompa:tak::tak::tak:
Wypilam juz sobie czekolade na goraco bo skonczylo mi sie capucinko:szok::tak::tak::tak:

[/B]
no dupki przemarzly to napewno lepiej spaly
ja narazie uciekam
mój dziec zjadł własnie 2 miski ogórkowej i zapadnien zaraz w popoludniowy sen a ja sie zabieram za pscyhologie hehehehe

miłego popoludnia
przyjemnej nauki
Pojechal ,pojechał:tak::tak::tak:
Kacper z Dominikiem sa zdecydowanie za glosno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Ide wkroic ziemniaki do zupy:tak::tak::tak:
chlopaki to chlopaki napewno wymyslili mega zabawe wiec i krzyku przy niej
Kasa za żłobek przepada po 2 tyg.
I nie myśl tak o swoim ogłoszeniu,myśl pozytywnie.Wczoraj mi odmówili kursu a dziś już 2 roboty nakręcam;-):tak:.
Zmykam bo M wcześniej wrócił.
no prosze jaka obrotna , super!
Czemu jeszcze nie napisałaś ogłoszenia?:confused: A kto ci z małą zostanie jak ty będziesz pracowała skoro teraz masz problem z zostawieniem jej na godzinkę?:sorry2:

Miłego czytania.:-)

witam i ja.:tak::-)

hmmm... a to z kapustą , tak? :dry: Nie wiem.:no: Moja szamała pieroga z kapustą i mięsem i nic jej nie było...Ale to moja.:cool2:

boszsz horror :-D:-D:-D

Starszaki drugi dzień w domu.:cool: Jojoba można dostać.:dry:Jak nie wiem co oni w ferie będą robili.:baffled: Chyba ich do babci oddeleguję.:-pW domu mam jedno wielkie pobojowisko.:szok: 4 pudła zabawek na środek mieszkania wywalone a wśród nich siedząca Amelia, której nie widać.:-D
napewno smiesznie to wyglada:-D
Witam sie wczesnym popołudniem
Olcia ,ale masz róznicę wieku wśród dzieci:szok:po pierwszym musiałaś juz całkiem odwyknać od pieluch ,a tu proszę -niespodzianka:-DUcz sie ucz ,my tu mamy pare doszkalajacych sie mamuś:tak:

Mnie moje dzieci zawracaja gitarę ,Klaudia dostała ode mnie klapa w tyłek ,koniec pieszczenia sie po ostatnim mówię ,tłumacze i tak ma być ,a nie dziwne dyskusje na temat dzisiaj układania ubrań w szafie,kto ma kantem ubrania ,a kto nie,mnie trafi dzisiaj soczysty szlag jakiś.
nO ,ALE NIC WDECH ,WYDECH
tak mamusiu tylko spokojnie! wdech i wydech
rany boskie!!! Was nadrobić się po prostu nie da:szok::szok:musiałabym tu siedzieć cały dzień:baffled:
przelecialam tak po łebkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anaconda Ty to masz dobrze, m zawiezie Maję do przedszkola a Ty siup do łóżeczka, pozazdrościć

Wy się tak ekscytujecie tą temperaturą u siebie:-D:-D:-D a u mnie chyba jest najzimniej bo przedwczoraj w nocy było -28stC:szok: wczoraj auto mi odmówiło posłuszeństwa, zamarzł złom jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o 7 rano było -25:baffled: i do końca tygodnia siedzimy z Misią w domu

wczoraj m miał wolne to zawiózł mnie do sklepu i zareklamowałam sobie buty zimowe, obcas mi odpadał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cholera teraz zimno a ja bez butów zostałam:-(mam takie krótkie botki ale o rozmiar za małe, nie mam wyjścia muszę jakoś przetrzymać te dwa tygodnie reklamacji:baffled:
kochana tempo ostatnio zmalalo ale i tak jest dosc mocne wiec nie dziwne sie ze czytalas po lebkach.2 tyg bez butopw w taka zime to koszmar!
No to witam ledwie zywa:szok::-D:-D:-DTak szalalam z dzieciakami ze szok:szok::szok::szok:Nawet nie sadzilam ze mam tyle energii;-):-DAle teraz mnie wszytsko boli i zoladeczek domaga sie kolacyjki:-D:-D:-DSiostrzeniec zostaje do jutra bo siora nie ma co z Nim jeszcze jutro zrobic:no:

Na spotkanko to ja bym sie chetnie pisala i najlepiej bez dzieci:tak::tak::tak::tak:Ale czy to realne:confused:

oj ja tez zawsze chetna jestem na spotkanka:tak:
4 z Was znam juz osobiscie a gdzie reszta:szok:

No i dobilam sie do kompa
Pojechalam z Laura na zakupki
Oczywiscie dla siebie nic Laura dostala czapke slonika, kolorowanke z Kubusiem Puchatkiem, kredki, skarpetki.A moj 3 koszulki, slipki:-DReszta byla do lodowki
Po powrocie zrobilam frytki z kotletem
Laura nie miala co robic wiec krecilysmy lody
Teraz jest po kapieli i wcina truskawki z kompotu

ANKA
No to zakupki udane byly:tak::tak::tak:Ale mi narobilas smaka na truskawki z kompotu mniam:tak::-)

Ja zmykam robic kolacje moze zatkam dzieciakom troche dziopki:-);-)

ANKA
No to zakupki udane byly:tak::tak::tak:Ale mi narobilas smaka na truskawki z kompotu mniam:tak::-)

Ja zmykam robic kolacje moze zatkam dzieciakom troche dziopki:-);-)
oj zatkaj zatkaj bo jak sobie wyobrażę taką rozwszeszczaną czwórkę to aż Ci współczuję:tak::tak::-D:-D:-D
Ja wlasnie robilam Laurze kolacyjke
Tatus naprawia drzwi blkonowe bo cos mu tam za bardzo wieje:szok:nawet pojechal do sklepu po klucze bo mu jednego brakowlo:szok:
u nas też coś wieje i spod balkonu i spod okien, chyba coś mamy niewyregulowane, jutro przyjeżdża facet zobaczyć, w końu są jeszcze na gwarancji to nie będziemy sami przy nich grzebać:tak:

co ona tak cały czas przed komputerem siedzi??????
Ona by mogła siedziec cały dzien na grach wiesz obcinac gotowac itd.ale jej nie pozwalam jak siedzi to tylko z 1 gdzinke.

No i witam wieczorowo M siedzi na drugim kompie a ja sobie ze swojeo pisze:happy2:Kupiliśmy dzisiaj Martynce lalke Agatke dzidziusia ale była zadowolona aż mi sie łezka w oku zakręciła.:zawstydzona/y:
Teraz z nią spi :tak::tak:

No gdzie wy jestescie ????:baffled:

No to juz zapchani i wkoncu jest chwila spokoju:-);-)Teraz wszyscy czekaja na M jak milosc:tak::tak::tak:i oby pozniej poszli spac:-);-)
Ja tez sie niby najadlam ale jeszce bym sobie cosik pojadla:baffled::szok:

Zmykam i juz pewnie nie uda mi sie dzisija zajrzec,wiec Dobranoc:-)

reklama
DOWIKLA Dzieciaki tez ogladaja M jak milosc????To powinnas miec spokoj na filmie Jak mozna miec spokoj przy 4 dzieci :-)
ANKA jak wpadniesz kiedys do Zor to musimy poznac sie osobiscie :-)

Ja w naszym pokoju ogladam Barwy szczescia Pozniej M jak milosc
G u mamy ogladaja mecz :-)
Oliwka spi Jeszcze kolacyjke zjem i luz :-)

Ciekawe jak MARTA i jej nowa praca?????/Mam nadzieje ze ja dostala
I gdzie MALINKA??????
MH sie jakos malo dozywa :-(
No i KERNA sie opuscila No to wszystkich podsumowalam hihihi

Do góry